• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

00:45

SVE STAJE U 90 MINUTA U GRČKOJ! Milunović: Moramo da vidimo gde smo grešili!

Crvena zvezda

SVE STAJE U 90 MINUTA U GRČKOJ! Milunović: Moramo da vidimo gde smo grešili!

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je da će se sudbina njegovog tima rešavati tokom 90 minuta meča protiv Olimpijakosa u Pireju ističući da je do tada potrebno da se ekipa konsoliduje i uoči greške koja je pravila u ubedljivom porazu od Bajerna 6:0

Milunović je nakon teškog poraza izašao pred novinare i izneo svoje viđenje meča.

Iskreno, ne treba trošiti reči. Ubedljivo smo poraženi. Treba izvući pouke iz ove utakmice i okrenuti se prvenstvu i šansu trebamo da tražimo u Atini. Pokazali su svoju klasu, daleko su od nivoa na kome smo mi trenutno. Opet, treba da izvučemo pouke, moramo mnogo brže i agresivnije da igramo ako nešto želimo u Evropi – rekao je Milunović.

Crvena zvezda ima nadu da može da sačuva treće mesto koje i dalje drži nakon poraza Olimpijakosa od Totenhema 4:2.

– Sve staje u tih 90 minuta u Grčkoj. Treba dobro da analiziramo utakmicu i vidimo gde smo grešili, a dosta smo grešili. Treba da se konsolidujemo i da probamo u tih 90 minuta da obezbedimo proleće u Evropi – istakao je Milunović.

Nakon jednog gola zaostatka u prvom poluvremenu, Crvena zvezda je u drugih 45 minuta primila pet golova.

Teško je sada vruće glave razmišljati o tome šta je razlog. Pali smo posle drugog gola. Zato je Bajern velika ekipa, posle drugog gola oni žele da daju još tri, četiri, imaju glad za pobedom – rekao je Milunović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 4 godine

Pokupi se idi molim te ! Ne mogu da te gledam bez trunke zara. a to ne kazem ja, vec i 10 od 15 ljudi koji su bili oko mene.. Jel slucajnost to ili se neko pravi slepim? Da niste bili ti i tvoj drug Degenek bilo bi 0-2

RADOSLAV

pre 4 godine

Pouke ste trebalo da izvučete odavno....ali zato na blagajna ma se ne stidite da uzmete pare koje po ugovorima dobijate lako i zavaljeni u besna kola besnite po Beogradu, dok se jadni navijači idu peške i poslednje pare daju da bi gledale vas bogataše koje boli ona stvar za fudbal....uništite im i ono malo volje zaživotom vašim bezobrazlukom i drskošču da im pričate ovakve laži preko novina i društvenih mreža....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija