• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

20:57

KO NE VOLI ZVEZDU KAD GUBI NIJE ZVEZDAŠ! Pižon brutalno odgovorio onima koji ne dolaze na stadion!

Crvena zvezda

KO NE VOLI ZVEZDU KAD GUBI NIJE ZVEZDAŠ! Pižon brutalno odgovorio onima koji ne dolaze na stadion!

Podeli vest

Legendarni fudbaler i u dva navrata trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon kritički se obratio delu zvezdaške javnosti ističući da se lojalnost prema klubu pokazuje i kada rezultati ne idu na ruku

Kako je naveo, ubedljiv poraz od Bajerna u Ligi šampiona prošlog utorka (6:0) kao da je okrenuo navijače protiv svog kluba.

- Vidite sada kako samo jedan izgubljen meč promeni ljude - počeo je Pižon misleći na nedavnih 0:6 protiv Bajerna u Beogradu, a zatim prešao na poentu.

- Uvek smo govorili da hoćemo da imamo pun stadion. Da imamo pun stadion imali bismo i više para i bollje igrače. A sad... Zvezdu ko ne voli kad gubi on i nije zvezdaš - rekao je Pižon.

Legendarni fudbaler je podsetio kakva je situacija u klubu bila pre tri godine.

- Pre tri godine smo bili u minusu od 50.000.000 evra i želeli smo samo da vratimo dugove. A mi smo bili u vrhu Evrope, dve sezone uzastopce igrali Ligu šampiona. Pa to je fenomenalno - pokušao je Pižon da ubedi navijače da masovnije podrže ekipu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 4 godine

objasnite gospodinu pizonu da narod nema para da plati cenu karata ove godine ... zapad centar prosle godine je bio 18000 din a ove godine je 3x vise

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija