• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

07.12.2019

19:50

TEK ĆETE VIDETI PRAVOG TOMANEA! Milojević posle pobede ozbiljno nahvalio dvojicu stranaca!

Crvena zvezda

TEK ĆETE VIDETI PRAVOG TOMANEA! Milojević posle pobede ozbiljno nahvalio dvojicu stranaca!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle trijufma protiv Spartaka iz Subotice u 20. kolu Superlige.

Crveno-beli su posle preokreta uspeli da savladaju goste 3:1 na stadionu "Rajko Mitić".

(VIDEO) AUUUU! KAKAV GOL TOMANEA! Napadač Zvezde MAKAZICAMA postigao možda i najbolji gol u sezoni!

- Početak utakmice je bio dosta nepovezan. Imali smo mnogo promena u ekipi, jer sam želeo da isprobam neke igrače koji dugo nisu igrali. Hteo sam da vidim u kakvoj su formi pred meč sa Olimpijakosom. Imali smo vrlo zahtevan duel u Lučanima i morao sam pažljivo da selektiram tim, kao i da odmorim pojedince. Videli ste Žandera posle dužeg vremena, oporavio se od povrede i postigao pogodak. Da nema pravila o strancima, sigurno bi imali mnogo veću korist od njega - rekao je Milojević posle meča za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

On je istakao da je ekipa Spartaka odigrala odličan meč.

- Prave dobre rezultate u finišu sezone i u njima se ogleda rad Vladimira Gaćinovića i njegovog stručnog štaba. Ušli smo u nervozu posle primljenog gola, ali prekomandom Vukanovića u špic, zaigrali smo sa dva klasična napadača što nam je olakšalo posao. Drugo poluvreme smo u potpunosti iskontrolisali i mislim da smo zasluženo trijumfovali - dodaje trener Zvezde.

Milojević se osvrnuo i na fenomenalan gol Tomanea iz 51. minuta, koji je "makazicama" postavio konačan rezultat.

- Tomaneov gol je prelomio meč. Moram da ga pohvalim. Iz utakmice u utakmicu pokazuje sve bolju igru i siguran sam da će na proleće pokazati zbog čega smo ga doveli i da će da pruži Zvezdi i navijačima ono što se najviše očekuje od njega. Tomane je profesionalac, uvek je razumeo zbog čega ga nema u timu i nije pravio probleme. Mi imamo nezgodnu situaciju jer je postojala mogućnost da će Boaći ili Pavkov da odu tokom leta, ali se to nije dogodilo. Pritom je tu i Krstović, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na ovim prostorima. Imamo četiri perfektna špica, a svima njima su potrebni minuti, jer napadač zavisi od samopouzdanja koje stiče na taj način - zaključio je Milojević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ih sve me stra

pre 4 godine

Ti za svakog stranca''skupo placenog'(kao) kazes treba mu vreme.Kanjas 32,veze nema al morale ''velike pare''da se opravdaju.Istina je drugo svi oni dovedeni za male pare,svi stranci jer nase trziste se zna cena.I svi zavrse kao Kafu,Ebesilio,tako ce i Tomane.Samo mi nije jasno ovaj Zander vredi bar bolji od Rodica al sto se forsira Rodic rupcaga u odbrani najveca.U Atini bunker,to je tvoja specijalnost na nereseno valjda mozemo ostvariti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija