• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2019

17:30

LOŠE VESTI ZA OLIMPIJAKOS! Grci definitivno bez iskusnog veziste napadaju Zvezdu!

Crvena zvezda

LOŠE VESTI ZA OLIMPIJAKOS! Grci definitivno bez iskusnog veziste napadaju Zvezdu!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Liona, a sada jedan od najboljih pojedinaca Crvene zvezde Matje Valbuena definitivno će propustiti najbitniji meč u Ligi šampiona protiv Crvene zvezde u Pireju

Loše vesti za pirejski klub stigle su tokom dana, pošto su lekari definitivno ustanovili da Valbuena i dalje ne može da uđe u trenažni proces, zbog čega je ostao u Francuskoj kako bi nastavio program oporavka.

DONEO JE ZVEZDI PREOKRET U BEOGRADU, A SADA OPET HOĆE DA SRUŠI OLIMPIJAKOS! Štoper crveno-belih uveren: Zaslužili smo proleće u Evropi!

Valbuena je povredu doživeo u ligaškom derbiju protiv Paoka u Superligi i od tada nije dostupan treneru Pedru Martinsu. Tračak nade za grčkog velikana jeste izvesni povratak Avrama Papadopulosa koji će najverovatnije biti u kombinaciji za meč sa Crvenom zvezdom. Iskusni štoper se muči s povredom noge, a konačna odluka biće saopštena na poslednjem treningu u utorak uveče. Papadopulos trenira s ostatkom ekipe što daje određeni prostor za verovanje da će igrati protiv Zvezde čak od starta utakmice.

Olimpijakos i Crvena zvezda će se sastati u sredu od 21.00 na stadionu Karaiskakis. 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija