• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2019

08:01

UNIŠTILI ZVEZDU, PA NESTALI! Tomane i Žander prvi pobegli iz svlačionice i "zanemeli"!

Crvena zvezda

UNIŠTILI ZVEZDU, PA NESTALI! Tomane i Žander prvi pobegli iz svlačionice i "zanemeli"!

Podeli vest

Greške su skupo koštale fudbalere Crvene zvezde... Tomane je promašio penal, Žander je skrivio kazneni udarac a crveno-beli su protiv Olimpijakosa ostali bez proleća u Evropi. Posle meča tragičari nisu bili raspoloženi za priču

Sudija je svirao kraj, a Žanderu niko od saigrača nije hteo da priđe. Tešio ga je samo Tomane, a na kraju ga je i on odveo kod navijača.

Kada su ušli u svlačionicu, ova dva igrača nisu se tu dugo zadržali. Prvi su se uputili u autobus, a nisu želeli da daju izjave prenosi "Telegraf".

MUČNO, ŽANDERU NIKO OD SAIGRAČA NIJE HTEO DA PRIĐE! Tešili ga Grci, pa ga kod delija odveo Boaći!

Žander je samo projurio pored novinara, valjda i sam svestan koliko je njegova glupost skupo koštal tim sa "Marakane".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

Ljudi ,nisu oni krivi,krivci,na žalost,ni sada nisu pobegli.Krivi su Terzić,uprava I Milojević koji ni posle "rukometnih"gubitka nije našao za shodno da da bezuslovnu ostavku.Ali, velike su pare u pitanju a mafija nema skrupula.Onaj bućkuriš od stranaca je sve samo ne fudbalski.Rešenje je lako,samo mafijoze ne daju svoje pozicije a društvo nemoćno da tome stane na put,uostalom kao I u Partizanu

Mile

pre 4 godine

Da imaju casti, najpre Milojevic, a onda i Terzic i Merkela, odmah bi otisli iz kluba. Kupiti macku u dzaku i igrati jadno u LS. Bolje dok nas nisu prasili. Gubio je i Miljan, gubili su i posle njega, ali ovakvu sramptu, Zvezda jos nije dozivela.Zandar Тemane i Zla Para, totalni promasaj. Cak i Milunovic i Degenek su rupe za Evropu. Ne igra mu Pankov, ni Pavkov, borci koji bi zivot dsli za Zvezdu ...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija