• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2019

01:24

DA SAM JA PROMAŠIO PENAL MANJE BI ME KRIVILI! Marin progovorio o promašaju Tomanea!

Crvena zvezda

DA SAM JA PROMAŠIO PENAL MANJE BI ME KRIVILI! Marin progovorio o promašaju Tomanea!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin prvi put je progovorio o penalu koji je u mnogome koštao crveno-bele proleća u Evropi

Najbolji igrač srpskog šampiona objasnio zbog čega je odluka pala da najstrožu kaznu izvodi Portugalac, a ne on koji je zadužen za to.

HRVATI OPET O ZVEZDINOM TENKU! Evo šta sada kažu i kakve to veze ima sa Dinamom! (FOTO)

- Već nam se jednom desilo u sezoni, u Kruševcu, da je Ben promašio penal, a da je pre toga prekršaj nad njim napravljen. Posle toga smo se dogovorili da ispopštujemo to nepisano fudbalsko pravilo i da igrač koji je fauliran ne izvodi najstrožu kaznu. Bilo je normalno i očekivano što je Tomane krenuo da šutira u Atini, on je centarfor, gol igrač i dobar penaldžija -rekao je Marin za Novosti.

Foto: printscreen

Zvezdin kapiten je potom stao u zaštitu svog saigrača.

- Kada sam se oporavio i podigao, Tomane je već imao loptu u rukama. To je i bio dogovor, nikako ga ne treba kriviti zbog promašaja, želeo je najbolje. Krivo mi je što ga kritikuju, da sam znao da će biti takve reakcije, ja bih šutirao. Trebalo je, da sam ja promašio, mene bi manje krivili - dodao je Nemac.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija