• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Maxbetsport

15.12.2019

16:10

ZVEZDA PRONAŠLA ZAMENU ZA RODIĆA! Nekadašnji bek crveno-belih se vraća na "Marakanu"?

Crvena zvezda

ZVEZDA PRONAŠLA ZAMENU ZA RODIĆA! Nekadašnji bek crveno-belih se vraća na "Marakanu"?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde trebalo bi da dobiju novo pojačanje na poziciji levog beka. Ukoliko Milan Rodić napusti crveno-bele na Marakanu će stići nekadašnji defaznivac šampiona Srbije

Kako piše "Maxbetsport" očekuje se nekoliko odlazaka sa našeg najvećeg stadiona, a jedan od onih na izlaznim vratima je levi bek Milan Rodić. Letos je bio blizu prelaska u Antaliju, ostao je u Zvezdi posle plasmana u Ligu šampiona, ali sada posle eliminacije iz Evrope ta priča je ponovo aktuelna.

ONI PRVI IDU IZ ZVEZDE? Na "Marakanu" već stigle dve ponude, odluka pada posle Čuke!

S obzirom na to da je jedina njegova alternativa Žander Santana, razumljivo je zašto odgovorni na stadionu “Rajko Mitić” traže novog levog beka. Kao i u prošlom prelaznom roku, kada je Rodić bio nadomak odlaska, prvi izbor za njegovu zamenu je Filip Mladenović.

Foto: Starsportphoto

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i reprezentativac naše zemlje je trenutno član Lehije iz Gdanjska, ali sudeći po izjavama koje je nedavno dao, nije baš prezadovoljan u Poljskoj. Ovaj 28-godišnji Čačanin ima dobru minutažu, standardan je u prvom timu i nije to problem, već se žalio što su poljske sudije previše stroge prema njemu.

On je crveno-beli dres nosio nešto manje od dve godine, od početka 2012. do kraja 2013. Odigrao je 60 utakmica za Zvezdu i sa njom je osvojio Kup Srbije, a kasnije je kao slobodan igrač prešao u BATE Borisov. Igrao je potom još i za Keln i Standard iz Liježa.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija