• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2019

16:57 >> 16:52

(VIDEO) SJAJAN MEČ NA MARAKANI! Pavkov poništio gol sezone Stojanovića, Zvezda pobedom proslavila jesenju titulu!

Crvena zvezda

(VIDEO) SJAJAN MEČ NA MARAKANI! Pavkov poništio gol sezone Stojanovića, Zvezda pobedom proslavila jesenju titulu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički sa 3:1 u odloženom meču 6. kola LingLong Superlige Srbije. Sjajnu utakmicu na Marakani obeležio je pogodak Luke Stojanovića sa pola terena, ali i prelepa akcija crveno-belih za overu trijumfa

 

Zvezda je brzo zaboravila Olimpijakos, bar je tako delovalo na terenu Marakane ovog popodneva protiv Čukaričkog. Sjajan meč i odlična predstava obe ekipe, ali na kraju bodovi zasluženo ostaju u Ljutice Bogdana.

(VIDEO) OVO JE GOL SEZONE U SRBIJI! Stojanović sa pola terena ponizio Borjana!

Crveno-beli nisu mogli na bolji način da proslave jesenju titulu u Superligi. U goste im je stigla mlada ekipa "brđana" spremna da napadne i porazi šampiona.

Foto: Starsportphoto

Međutim, odmah je usledio hladan tuš za goste, već u trećem minutu Nemanja Milunović krunisao je odličan centaršut Marka Gobeljića i pogodio mrežu golmana Petrovića. Bila je to sjajna najava onoga što će uslediti.

Ređali su se napadi i domaćih, ali i gostiju, a detalj o kom će se pričati cele sezone desio se u 25. minutu. Verovatno smo videli gol sezone u Superligi kada je Luka Stojanović sa pola terena lobovao Milana Borjana za izjednačenje Čuke.

Foto: Starsportphoto

Domaće u tim momentima baš nije htelo jer je pred kraj prvog dela igre Marko Marin zbog povrede morao van terena, a još uvek se ne zna koliko je ona ozbiljna.

Gosti su nastavili da pritiskaju, a Ndiaje nije uspeo da se proslavi. Borjan se brzo konsolidovao i uspeo da odbrani nekoliko pokušaja Senegalcu. Ni Boaći se nije proslavio jer je u nekoliko navrata promašio zicere.

Foto: Starsportphoto

Zvezda je dugo čekala na pogodak, a sjajnu atmosferu na severu kompletirao je Milan Pavkov golom u 72. minutu uz novu asistenciju Gobeljića, a tačku na i stavio je Vukanović u 87. Ponovo se u ulozi asistenta našao Gobeljić koji je kod sva tri gola dodao i svoj "pečat".

Zavesa na jesenji deo sezone u Superligi spuštena je na savršen način.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI 3:1 (1:1)

Milunović u 2. minutu, Pavkov u 72. minutu i Vukanović u 87. minutu za Zvezdu - Stojanović u 25. minutu za Čukarički

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Lazar Lukić

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Gobeljić - Petrović (od 66. Pavkov) - Ben, Marin (od 44. Vukanović), Vulić, Garsija - Boaći (od 80. Degenek).

ČUKARIČKI: Petrović - Veličković, Šapić, Ostojić, Kamenović - Kovač, Vidosavljević (od 62. Docić) - Ndiaje, Kajević (od 82. Nikčević), Stojanović - Tedić.

KRAJ!

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade!

88. minut - GOOOOOL! Kakva akcija Zvezde za novi pogodak! Gobeljić ponovo asistira, ali je pre toga usledila peta Pavkova! Vukanović se samo poklonio!

86. minut - Zvezda opseda gol Čukaričkog, ali se gosti odlično brane. Šapić je intervenisao ispred Pavkova i sprečio pogodak napadača crveno-belih.

82. minut - Promena i kod gostiju, Nikčević je u igri umesto Kajevića.

80. minut - Poslednja promena u Zvezdi, umesto Boaćija na terenu je Miloš Degenek.

79. minut - Frka na terenu! Stojanović se pokačio sa Gajićem, uletelo je nekoliko igrača u sukob, ali se sve brzo završilo!

78. minut - Kakav solo prodor Miloša Vulića! Prošao je pored četvorice igrač Čukaričkog, ali mu je na putu do sjajnog gola stao golman Čukaričkog.

72. minut - GOOOOOOL! PAVKOV, ZVEZDA VODI! Nova asistencija Gobeljića, a rezervista crveno-belih donosi prednost svom timu!

66. minut - Promena u Zvezdi, Milojević ide na sve ili ništa. Umesto Njegoša Petrovića u igri je Pavkov.

62. minut - Prva izmena Čukaričkog. Umesto Vidosavljevića u igri je Docić.

60. minut - Boaći je bio jako blizu, ali Petrović sjajno brani!

52. minut - Stojanović je opet bio u šansi. Sada je mladi fudbaler Čukaričkog pogodio samo spolji deo mreže.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još minut nadoknade.

45. minut - Šut Bena sa nekih 20 metara, ali je to bilo preslabo za Petrovića. Ostaje 1:1.

44. minut - Loše vesti za Zvezdu. Marko Marin zbog povrede mora van terena, a umesto njega u igri je Vukanović.

39. minut - Boaći je sada imao veliku priliku. Uspeo je i da prevari Petrovića, ali se okliznuo pa nije šutnuo kako je želeo.

35. minut - Ndiaj je bio blizu. Zakasnio je Senegalac na centaršut te nije uspeo da donese preokret svom timu.

29. minut - Marakanom se u ovim momentima ori pesma podrške Milanu Borjanu!

25. minut - GOOOOOL! KAKAV POGODAK ČUKARIČKOG! Stojanović sa POLA TERENA! Mladi fudbaler gostiju video je da je Milan Borjan istrčao sa gola i uspeo da ga matira sa gotovo 50 metara!

15. minut - Malo je opao ritam utakmice nakon vođstva Zvezde. Domaći kontrolišu igru pa se uglavnom lopta nalazi na polovini gostiju.

8. minut - Probao je sada Boaći, ali je lopta otišla preko gola.

3. minut - GOOOOOL! Zvezda već vodi! Nemanja Milunović pogađa glavom na asistenciju Marka Gobeljića.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

14.30 - Na klupi za rezerve su su kod Zvezde: Vasiljević, Degenek, Simić, Jevtović, Vukanović, Krstović, Pavkov.

14.21 - Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlučio je da tragirače iz Atine, Tomanea i Žandera pošalje na "hlađenje" pa je Ričmond Boaći dobio šansu od starta.

14.15 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču šestog kola LingLong Superlige Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog. Ekipa crveno-belih nakon ispadanja iz Evrope želi da pobedom okonča kalendarsku godinu i overi jesenju titulu. Uz informer.rs pratite dešavanja sa Marakane.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija