• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

19:30

ZVEZDA NASTAVLJA SARADNJU SA RUSIMA! Crveno-belima od Gazproma još 8.000.000 evra!

Crvena zvezda

ZVEZDA NASTAVLJA SARADNJU SA RUSIMA! Crveno-belima od Gazproma još 8.000.000 evra!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda produžili su saradnju sa ruskim gigantom Gazpromom na još dve godine

 

Čelnici Crvene zvezde i Gazproma dogovorili su se da produže ugovor o generalnom sponzorstvu, koji je isticao 2020. godine. Nova saradnja biće oročena na dve godine, a zvanična promocija je zakazana za sredu na Marakani.

ŠTA ĆE REĆI DELIJE? ŽANDER MEĐU NAJBOLJIMA U SUPERLIGI! Statistika rekla svoje: Marin najbolji, tragičar iz Atine visoko plasiran!

Prema dogovoru, uslovi saradnje se neće menjati. Crvena zvezda će godišnje dobijati oko 4.000.000 evra od ruskog naftnog giganta, dakle ukupno 8.000.000 evra do isteka oročene saradnje. Sponzor crveno-belih dobio je u poslednje tri sezone posebnu satisfakciju za ovu saradnju, jer je srpski prvak dva puta bio učesnik grupne faze Lige šampiona, a jednom Lige Evrope i to do prolećnog dela. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda i Gazprom će tako „probiti“ deceniju saradnje, jer je prvi ugovor potpisan 2010. godine. Ugovor je nekoliko puta obnavljan, a poslednji je potpisan 2018. na dve godine. I sada će ponovo biti produžen na isti vremenski period.

To je potvrdio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

- Jedan od prioriteta je obnova ugovora sa Gazpromom, koji je do sada donosio 4.000.000 evra godišnje, plus bonuse - rekao je Terzić i tada se zahvalio ruskoj kompaniji što je bila uz klub u najtežim trenucima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija