• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2019

20:45

ZA KRAJ GODINE! UEFA spremila kaznu Zvezdi!

Crvena zvezda

ZA KRAJ GODINE! UEFA spremila kaznu Zvezdi!

Podeli vest

FK Crvena zvezda kaženjena je sa 50.000 evra zbog kršenja Finansijskog fer-pleja, kako nezvanično saznaje jedan kazahstanski portal

Mada nema zvaničnih informacija u glasilima UEFA, kazahstanski mediji, koji imaju ekskluzivnu informaciju da je njihov Ordabasi izbačen iz Lige Evrope za narednu sezonu, otkrili su i da je Olimpija kažnjena sa 75.000 evra, dok je Crvenoj zvezdi određena kazna od 50.000 evra. Srpski klub je, dakle, u tom triju najbolje prošao.

Crveno-beli su već jednom osetili na svojoj koži kako je to kada UEFA trenira strogoću kada su u pitanju pravila Finansijskog fer-pleja, pošto su 2014. godine bili isključeni iz evropskih kupova. Danas je, ipak, situacija na Marakani daleko od te, pa se ova finansijska globa više može tretirati kao „packa“ za Crvenu zvezdu.

Obično kraj januara donosi i novi monitoring UEFA kontrolora, tako da će Zvezda imati rok da reguliše do tada sva eventualna zaostala potraživanja, pošto je, pretpostavlja se, neko od takvih i dovelo do ove kazne.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija