• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2019

11:02

ČISTA EMOCIJA! Štimac: Emocije u Zvezdi su baš naglašene!

Crvena zvezda

ČISTA EMOCIJA! Štimac: Emocije u Zvezdi su baš naglašene!

Podeli vest

Vladimir Štimac je ponovo obukao dres Crvene zvezde... Jasno je koliko mu ovaj klub znači

– Nije moglo bolje s obzirom da smo došli do višestruko važne pobede. Svi igrači su utkali sebe u taj trijumf. Beron i Braun su imali fantastično veče, igrali su sjajnu košarku, kao i svi ostali. Sve će to biti još bolje kada se budemo još bolje uigrali. Pored mene stigla su još dvojica igrača, treba vremena da to legne i treba biti strpljiv. Ne želim da pričam o bilo kakvim ciljevima. Borićemo se, daćemo sve od sebe, slušati šta nam trener govori i ići korak po korak - rekao je iskusni centar za "Sportski žurnal".

(VIDEO) HAJDE, MAJKU VAM JE*EM! Bjelica psovkom pokušao da podigne navijače!

Za iskusnog centra igranje u Zvezdi je nešto više.

– Iako sam iskusan, kada nosim Zvezdin dres, ipak je sve drugačije. Te emocije su baš naglašene. To znaju svi u klubu i oko njega. Svi znaju moj karakter i da to ne krijem. Biće još pobeda, loših utakmica i svega, ali mi moramo da guramo jedan drugog i da budemo tim u svim situacijama - dodao je Vladimir Štimac.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Izgleda da kad više nemaju gde i kad ih više neće niko u tim oni se vraćaju po staee dane da igraju i zarade u klubovima srbije..Što ne pravite mlade talente od 15-16 godina,zar ih nema.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija