• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2020

22:04

NE BI TREBALO TOLIKO DA ZAVISIMO OD ŠUTA I KONTRE! Šakota posle ubedljive pobede protiv Bajerna otkrio šta bi promenio u igri Zvezde!

Crvena zvezda

NE BI TREBALO TOLIKO DA ZAVISIMO OD ŠUTA I KONTRE! Šakota posle ubedljive pobede protiv Bajerna otkrio šta bi promenio u igri Zvezde!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota pohvalno je govorio o igri svog tima u ubedljivoj pobedi protiv Bajerna u Evroligi istakavši da i dalje postoji veliki prostor za napredak

Zvezda je slavila protiv Bajerna 93:63, a Šakota je posle meča ocenio šta mu se dopalo u igri svojih izabranika, a šta bi promenio.

- Igrali smo odličnu odbranu, defanzivno smo bili dobri. Imali smo nekoliko dana da nam se adaptiraju novi igrači. Izgledali smo izbalansirano i u napadu i odbrani i mislim da smo zasluženo pobedili - počeo je iskusan trener konferenciju za medija i dodao:

- Nismo imali propusta, ali nije na nivou fluentnost sa svim igračima i igra ispod koša. Sve ti bi moglo da bude još bolje, da ne bismo zavisili od šuta i kontranapada. Izgledali smo dobro, ali može još bolje - rekao je Šakota.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA RAZBILA BAJERN! Crveno-beli počeli godinu kao iz snova!

On je pričao i minutaži pojedinih igrača.

- Svako želi da igra. Mi razmišljamo da igrači koji su nosioci igre ne uđu u preteranu minutažu. Zna se kad se gleda i kad se broji, a to je kraj prvenstva - naveo je on.

Iskusni stručnjak je zatim pričao o trojici najnovijih pojačanja.

- Imali smo prelazni rok koji je krato trajao. Igrači su preporučeni. Imali smo problem sa Kuzmićem. Treba nam jedan igrač u reketu, a to je Štimac. Marko je dokazao mečevima u ABA ligi da očekuje veći izazov. Kada je reč o Panteru, on je moja ideja, jer se ukazala šansa da može da izađe iz ugovora - rekao je Šakota.

Za kraj je ostavljena neizbežna tema, odložen duel u Podgorici protiv Budućnosti. Prema njegovim rečima, razlog otkazivanja je bila ugrožena bezbednost regionalnog šampiona.

- Ne bih otvarao veliku temu. Mi smo se ogradili od odluke instanci koji su dobro razmotrile situaciju. Rečeno nam je da nismo bezbedni i da ne idemo - rekao je Šakota.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija