• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

16:48

DO SKORO JE VREDEO PET MILIONA! "Delije" su ostale u šoku: Evo zašto je Marinu toliko pala cena!

Crvena zvezda

DO SKORO JE VREDEO PET MILIONA! "Delije" su ostale u šoku: Evo zašto je Marinu toliko pala cena!

Podeli vest

Marko Marin više nije fudbaler Crvene zvezde... Kapiten i najbolji igrač crveno-belih otišao je u Al Ahil, a čini se da je šampion Srbije mogao da zaradi više

Marin je pokazao veliki kvalitet, jeste njegova forma bila u padu, ali... Navijače Crvene zvezde začudilo je obeštećenje koje je plaćeno. Zvezda je zaradila tek oko 1.2 miliona evra a do pre par meseci činilo se da je cifra mnogo veća.

- Imali smo ponude od pet miliona evra za Marina i četiri miliona za Bena. Nismo ni određivali njihovu cenu, jer oni nisu na prodaju. Ipak, nismo mi jedini koji odlučujemo. Postoji tržište koje može da poremeti naše planove i želje u slučaju da Marin dobije ponudu koja se ne odbija. Nije stvar da li će Zvezda dobiti tri, četiri ili pet miliona evra, prosto ne možete imati nezadovoljnog igrača. Mi želimo da ostanu. Pričali smo sa njima, jer nam je najvažnije da im glave budu mirne i da budu fokusirani na obaveze u klubu - rekao je Zvezdan Terzić posle zimskih priprema prošle godine.

Na specijalizovanom sajtu "Transfermarket" cena igrača je šest miliona evra, a "Telegraf" prenosi da su godine, ali i slabe partije u Ligi šampina uticale da se kasa šampiona Srbije ne napuni do vrha.

Marin je dobio i ogromnu povišicu, pa je i sam igrač izrazio želju da ode, a Zvezdi su ruke u tom slučaju bile vezane.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 4 godine

a kako se moze uporediti ovo!igraci ovi nasi vrede jer su doveli dve lige sampiona u bg!!!!pola evrope sanja zvezdine uspehe neracunajuci najjace!!!!!realnost je da je zvezda super prosla dobro sve naplatila i zivot ide dalje!!!bice jos uspeha sada je lakse

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija