• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2020

12:40

PORUKA IZ ZVEZDE! Testiranja završena, igrači spremni za pripreme!

Crvena zvezda

PORUKA IZ ZVEZDE! Testiranja završena, igrači spremni za pripreme!

Podeli vest

Vreme je da krene nova era... Dejan Stanković u petak, prvi put u ulozi trenera Crvene zvezde, proziva igrače. Fudbaleri crveno-belih završili su sa odmorom i obavili su specijalističke lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta

- Odmorni i raspoloženi, fudbaleri Crvene zvezde su od ranih jutarnjih časova dva dana stizali po grupama u Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku na medicinske testove. Uz tradicionalne praznične čestitke, naši igrači su redom obilazili sve lekarske ordinacije i prema rečima nadležnih doktora u dobroj su psiho-fizičkoj kondiciji. Igrači su se suočili i sa novim testiranjima u Centru za motorička istraživanja i analitiku sporta što su bili i zahtevi novog stručnog štaba

DEKI DONEO VAŽNU ODLUKU! Stanković već precrtao dva stranca, neće biti na PROZIVCI!

Novi trener Dejan Stanković sutra u 11 časova obaviće zvaničnu prozivku prvog tima a zatim će odraditi prvi trening. Fudbaleri našeg kluba se u subotu 11. januara sele na Kipar, gde će u Pafosu imati odlične uslove za bazični deo priprema. Sa Kipra se vraćaju 21. januara, a već posle tri dana odlaze na dvonedeljne pripreme u Antaliju. U hotelu “Regnum” odigraće i šest pripremnih mečeva i vratiti se u Beograd 7. februara - navedeno je na sajtu Zvezde.

Spisak utakmica u Turskoj:

26 . januar – Arka Gdinja (Poljska)
29. januar – Vardar (Severna Makedonija)
1. februar – Ludogorec (Bugarska)
2. februar – Celje (Slovenija)
5. februar – Dunajska Streda (Slovačka)
6. februar – Aktobe (Kazahstan)

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca

pre 4 godine

Za njene pobede su bitni drugi faktori -treba da budu spremne sudije ,mediji i deo FSS.

Doca

pre 4 godine

Kod Milojevića igrači su bili fizički nespremni, šetali se po terenu. Nadam se da će Deki podići taj nivo jer je on uvek bio mašina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija