• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

11:41

ŠTA KAŽU MERIDIANBET KVOTE: Pobeda Zvezde s 20 razlike i temelj za Top 8

Crvena zvezda

ŠTA KAŽU MERIDIANBET KVOTE: Pobeda Zvezde s 20 razlike i temelj za Top 8

Podeli vest

Crvena zvezda će dočekati Žalgiris u 19. kolu Evrolige, u želji da nastavi niz od četiri pobede u najelitnijem evropskom takmičenju i ostane u trci za plasman među osam najboljih.

Zvezda je u seriji i nema nameru da stane! Pobedili su Žalgiris u prvom susretu ove sezone, a Meridianbet kaže: crveno-beli su favoriti i ove srede, kvota na pobedu srpskog tima je 1.56!

Što se tradicije tiče, dva puta je u Beogradu slavio domaćin, dva puta gost. Uglavnom, pobeđivao je onaj tim koji je sveo protivnika na manji broj poena.

Znamo kako naš predstavnik zna da odigra u odbrani, a kada to uradi - ubedljiva pobeda je neizbežna! Zato vredi probati trijumf crveno-belih uz određenu razliku.

PRESUDNI MEČEVI ZA SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda kreće u pohod na top 8!

DŽEJMS PRETERIVAO, ALI DONEO POBEDU CSKA! Moskovljani posle preokreta srušili Real, Valensija može i bez Dubljevića! (VIDEO)

 

Tako je, recimo, kvota u Meridianbet kladionicama da će šampion Srbije slaviti sa 11-15 razlike čak 4.50! Za one hrabrije, tu je granica od 21-25 poena razlike i sjajni koeficijent 20!

Naravno, za takve ubedljive pobede potrebno je "lomiti" rivala od samog početka, četvrtinu po četvrtinu, kao što je to bio slučaj protiv Bajerna, kad je na kraju bilo +30.

Da će naš klub već prvu deonicu dobiti s tri i više razlike, kvota je 2.34, za drugu i istu igru 2.32, za treću opet 2.34, a da će četvrtu četvrtinu rešiti u svoju korist sa +3, Meridian daje kvotu 2.43!

Dva puta ove sezone, Zvezda je igrala produžetke u Evroligi, a nekoliko utakmica odlučeno je u neizvesnoj završnici. Trojke Lorenca Brauna i Kevina Pantera sigurno će se pamtiti!

Ukoliko smatrate da će i protiv Žalgirisa biti neizvesno, da će utakmica biti završena nerešeno i otići u produžetke, nema problema! "Iks u glavu" Meridianbet plaća kvotom 27!

Da li će Zvezda produžiti seriju pobeda u Evroligi i protiv Žalgirisa, videćemo ove srede od 19 časova. Nema sumnje da nas u Beogradu očekuje još jedan košarkaški spektakl!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kostadin

pre 4 godine

I za ferari i za fiću važan je au spuh i kilo metraža. Natavno trap je ovde dosta razglavljen.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija