• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

17:03

(FOTO) NEOBIČNA POSETA! Bivši igrač Crvene zvezde se pojavio na meču protiv Celja i rekao šta mislio o odlasku Milojevića!

Crvena zvezda

(FOTO) NEOBIČNA POSETA! Bivši igrač Crvene zvezde se pojavio na meču protiv Celja i rekao šta mislio o odlasku Milojevića!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde igraju prijateljski meč protiv slovenčakog Celja u turskom Beleku, a prvo poluvreme duela je pratio i nekadašnji defanzivac ovog kluba Filip Stojković

Stojković je letos posle dve sezone uz isto toliko trofeja i učešće u Ligi Evrope i Ligi šampiona napustio Zvezdu i prešao u bečki Rapid.

Nekadašnji crnogorski reprezentativac se upravo u opremi Rapida pojavio i ispratio prvo poluvreme Zvezdine utakmice.

Foto: informer.rs

Filip Stojković

Član trofejne generacije crveno-belih rekao je da je od letošnjeg odlaska iz kluba pratio mečeve srpskog šampiona.

- Pratim sve otkad sam otišao iz kluba. Gledao sam sve mečeve u Ligi šampiona i većinu u prvenstvu. Sa nekih od igrača koji su ostali tu, čujem se svakodnevno i u toku sam - rekao je popularni Žule srpskim novinarima.

Komentarišući odlazak svog nekadašnjeg trenera iz Čukaričkog i Zvezde Vladana Milojevića, Stojković je rekao da je to bi logičan sled događaja.

Očekivano je bilo da Milojević ode, došlo je do neke vrste zasićenja, spreman je za nove izazove, Deki je legenda. Sa njim će dobiti na srčanosti koja je i nas krasila. Verujem da mogu da ponove naš uspeh. Sećam se da 2017. godine ljudi nisu verovali ni da smo mi sposobni za tri godine Evrope, a ispostavilo se da jesmo. Tako i ovi momci - moraju da se drže zajedno, slušaju šefa i sve će biti kako treba. Siguran sam da mogu da osvoje duplu krunu - jasan je bio Stojković.

Zvezda posle pobede nad Ludogorecom u subotu, samo dan kasnije igra protiv Celja, ali u kombinovanom sastavu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija