• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.02.2020

14:10

PRED HIMKI! Šakota: Bolji su na papiru, ali videćemo na terenu!

Crvena zvezda

PRED HIMKI! Šakota: Bolji su na papiru, ali videćemo na terenu!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota, uoči utakmice protiv Himkija u Moskvi, izjavio je da je ruski tim jači na papiru, ali da će to morati da dokaže i na terenu

Zvezda putuje u Moskvu posle pobede protiv Panatinaikosa (78:73) i počinje duže odsustvo od kuće.

- Posle Moskve nas očekuje put pravo u Crnu Goru (utakmica protiv Mornara u ABA ligi), pa put u Niš na Kup Koraća. Upravo iz tog razloga mi moramo da mislimo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Himki, naredni protivnik je izvanredna napadačka ekipa, vrhunski tim koji je formiran da se plasira najmanje u plej-of Evrolige. Neće nam biti lako, njima nedostaju neki bodovi u tom proračunu i u skladu sa ambicijama koje imaju Međutim, često govorim momcima da nigde ne piše ko je bolji na papiru i da to mora da dokaže i na terenu. Da nismo imali nesrećan period sa nekolicinom povređenih igrača verujem da bismo stajali bolje na tabeli. Idemo da odigramo dobru utakmicu, polako se kompletiram - rekao je Šakota za klupski sajt.

Crvena zvezda je u prvoj utakmici slavila u Beogradu 90:78, a pred drugi meč Dejan Davidovac kaže:

- Očekuje nas teška utakmica, čeka nas izvanredan tim sa odličnim napadačima, igračima koji imaju iskustvo igranja u Evroligi, pa čak i NBA ligi. Nemamo puno vremena da se pripremimo, istini za volju, nemaju ni oni nakon gostovanja u Tel Avivu. Pobeda protiv Panatinaikosa nam znači puno posebno u ovom zgusnutom kalendaru ali ova utakmica je nova epizoda i moramo da krenemo mnogo čvršće nego što smo otvarali utakmice sa Efesom i Panatinaikosom - rekao je Davidovac.

Utakmica 24. kola Evrolige između Himkija i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija