• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2020

20:58

DRAMA! Evo šta Zvezda mora da uradi kako bi došla do plej-ofa ABA lige!

Crvena zvezda

DRAMA! Evo šta Zvezda mora da uradi kako bi došla do plej-ofa ABA lige!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde zagorčali su sebi život u borbi za plej-of ABA lige posle poraza od Mornara u Baru 71:63 u 19. kolu ABA lige

Dobra stvar za Zvezdu jeste činjenica da je u prvom meču savladala Mornar sa 23 razlike, a da je sada poražena sa osam poena razlike. Zbog toga može da bude mirna kada je u pitanju međusobni skor sa Mornarom, jer će imati bolju koš razliku.  To znači da, ako na kraju ligaškog dela, budu imali isti skorpobeda i poraza, Zvezda će biti ispred Barana.

KATASTROFA ZVEZDE U BARU! Luković upropastio očajne crveno-bele, koji su zagorčali sebi život u borbi za plej-of!

KALKULACIJE! BIĆE PAKLEN FINIŠ! Šta ako Partizan i Budućnost budu izjednačeni na kraju?

 

Zvezda već u sledećem kolu ima težak meč protiv Cedevite Olimpije (1. marta). Crveno-beli  ne smeju sebi da dozvole novi kiks. Pobeda na tom meču kao i na poslednja dva kola protiv FMP-a u gostima i Zadra na svom terenu obezbediće im plej-of i to sa treće pozicije, čime bi izbegli Partizan, ako bude prvoplasiran.

Mornaru posle Zvezde dolazi duel protiv Budućnosti u Podgorici, koja takođe želi prvo mesto, dok treći tim koji je u borbi za plej-of, Cedevita Olimpija posle gostovanja Zvezdi dočekuje Budućnost.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija