• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2020

19:44

DELIJE NE MOGU DA DOČEKAJU! Ovo su potencijalni rivali Crvene zvezde u osmini finala Lige šampiona!

Crvena zvezda

DELIJE NE MOGU DA DOČEKAJU! Ovo su potencijalni rivali Crvene zvezde u osmini finala Lige šampiona!

Podeli vest

Biseri koje sa klupe predvodi Slavoljub Đorđević su, nakon prolaska grupne faze i nadigravanja Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa, eliminisali Šerif. U utakmici u Moldaviji, crveno-beli su slavili posle penala (4:2), nakon 0:0 u regularnom delu igre.

Na žrebu u petak biće odlučeno s kim će se omladinci Crvene zvezde susresti u osmini finala i sa kojim ekipama će se ukrštati u četvrtfinalu, odnosno polufinalu i finalu. U nastavku takmičenja igraće se samo po jedan meč.

Žreb je na programu u petak od 14.00 u Nionu, a mogući protivnici Zvezde su Ajaks, Atalanta, Benfika, Inter, Juventus, Liverpul i Real Madrid.

VELIKI USPEH! Crvena zvezda u OSMINI FINALA Lige šampiona!

Ovo su i termini mečeva:

Osmina finala - 3. i 4. mart.

Četvrtina finala - 17. i 18. mart.

Polufinale - 17. april (igra se u Nionu).

Finale - 20. april (igra se u Nionu).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija