• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2020

23:00

ŠTIMAC BEZ DLAKE NA JEZIKU! Izgubili smo jer su bili bolji od nas! Nema tugovanja!

Crvena zvezda

ŠTIMAC BEZ DLAKE NA JEZIKU! Izgubili smo jer su bili bolji od nas! Nema tugovanja!

Podeli vest

Vladimir Štimac bio je iskren posle poraza Crvene zvezde od CSKA 86:81 u Evroligi

- Ne možeš nikako da budeš zadovoljan kada izgubiš utakmicu. U trećoj četvrtini smo odigrali lošije, oni su pogađali šuteve, Majk Džejms je ušao u njegov ritam i to je to. U ovom trenutku je pregust raspored, nedostaje nam malo odmora i malo više energije. Ali, nema izgovora. I drugi igraju u istim uslovima, imaju isti raspored. Izgubili smo, neću da tražim nikakav alibi, bili su bolji od nas - priznao je Štimac.

TRENERU ZVEZDE SVE PREKIPELO! Nemamo dobro suđenje! Zvao sam i žalio se, ali....

ŠAKOTA BLJUJE VATRU POSLE CSKA! Ušao u žestok obračun sa novinarom, PA ZAGRMEO: NE POLAŽEM RAČUNE NIKOME!

 

Iskusni centar tvrdi da je ekipa već zaboravila na poraz u finalu Kupa i da se ekipa oporavila od istog.

Nema priča o tome, razmišljaš samo kako ćeš da igraš sledeću utakmicu, da pobediš, da igraš i treniraš bolje. Tako razmišljamo svi, ne treba da tugujemo. Ima života i posle košarke. Naravno da želiš da pobediš, ali ako ćeš da tuguješ, od toga nema ništa.

Zvezdu sada čeka završnica sezone u kojoj se bori za odbranu trona.

Nama je Cedevita najvažnija. Neke druge stvari su možda obezvređene, ali mi moramo da se fokusiramo na naše stvari. Ako se bude dodeljivalo mesto za Evroligu, sigurno će se ono dodeljivati kroz ABA ligu, ne kroz domaća takmičenja. Moramo da se borimo, spremimo, imamo novog saigrača, nadam se da će se i on brzo uklopiti. Nema vremena za tugovanje.

 

Bonus video 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija