• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

19:56 >> 19:49

(VIDEO) PROLEĆNI PRVENAC BENA I BOMBA GOBELJE ZA POBEDU ZVEZDE! Dekijevi momci bez mnogo problema savladali Novosađane za "plus 13"!

Crvena zvezda

(VIDEO) PROLEĆNI PRVENAC BENA I BOMBA GOBELJE ZA POBEDU ZVEZDE! Dekijevi momci bez mnogo problema savladali Novosađane za "plus 13"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u derbiju 22. kola LingLong Superlige Srbije sa 2:0. Sličnom igrom kao na Banovom brdu pre sedam dana, ekipa Dejana Stankovića sada je savladala tim iz Novog Sada

 

Premijera Dekija Stankovića na Marakani pred 25.000 navijača protekla je i više nego sjajno po crveno-bele. Lagana pobeda bez mnogo muke i strepnje bilo je ono što su "delije" priželjkivale pred ovaj meč, a to su i dobili.

(VIDEO) DELIJE POSLALE JASNU PORUKU ĐUKANOVIĆU! 25.000 navijača i sjajna koreografija i pesma sa Marakane u čast odbrane svetinja!

Sličnom igrom kao protiv Čukaričkog na Banovom brdu, šampion Srbije je savladao uvek neugodnu Vojvodinu koja je po 11. put za redom ostala kratkih rukava u sudaru sa Zvezdom. Ovoga puta i dosta lakše nego u nekih skorašnjim okršajima.

Foto: Starsportphoto

Zvezda je povela golom Bena u 18. minutu nakon loše rakcije Saničanina koji je namestio loptu na nogu napadaču crveno-belih. Iz prve je reprezentativac Komora šutirao i matirao Rockova.

Mnoge stvari iz duela sa "lalama" sigurno da su za ohrabrenje svih "zvezdaša". Ponovo su mlađani Veljko Nikolić i Željko Gavrić bili vrlo dobri, a drugopomenuti pogodio je i stativu. Takođe, sigurno da hrabri i činjenica da je šampion Srbije sačuvao svoj gol na drugom meču za redom, protiv ne tako slabašnih rivala.

Foto: Starsportphoto

Vojvodina je imala svoje šanse, ali nije uspela da uputi šut u Milana Borjana, koji je samo pratio lopte kako prolaze pored stative. Najbolju priliku imao je Đuričin još na samom početku meča, ali nije zahvatio loptu kako je želeo.

Detalj koji je prelomio utakmicu desio se u 62. minutu kada nespretni Gemović "pada" na dribling Nikolića i ruši ga za sasvim zasluženi drugi žuti i iskjučenje. Marku Gobeljiću je 240 sekundi nakon toga trebalo da raspali po lopti i postigne jako lep gol za konačan rezultat utakmice.

Foto: Starsportphoto

Crvena zvezda nakon kiksa Partizana u Senti protiv TSC-a ima 13 bodova prednosti u odnosu na crno-bele, a pre večitog derbija 1. marta na programu je vandredno kolo ove srede kada od 17.00 gostuju Inđiji.

 

CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA 2:0 (1:0)

Ben u 18. minutu, Gobeljić u 66.  za Zvezdu

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Petar Piper

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović (od 79. Babić), Rodić – Petrović (od 66. Vulić), Jovančić – Ben, Nikolić, Gavrić (od 66. Vukanović) – Pavkov. 

VOJVODINA: Rockov – Stojković, Đurić, Saničanin, Devetak (od 49. Andrić) – Topić, Drničić – Đuričin, Bojić (od 64. Đurišić), Gemović – Mrkaić (od 73. Zukić). 

KRAJ!

84. minut - Bez mnogo prilika nakon drugog gola Zvezde. Vojvodina sa igračem manje teško dolazi do šanse.

79. minut - Priliku dobija i Srđan Babić koji ulazi umesto Milunovića.

73. minut - Poslednja izmena kod Novosađana. Zukić ulazi u igru umesto Mrkaića.

66. minut - Dvostruka promena u redovima Zvezde. Umesto Njegoša Petrovića u igri je Miloš Vulić, dok Željka Gavrića menja Vukanović.

66. minut - GOOOOOL! SJAJAN POGODAK GOBELJIĆA! Defanzivac Zvezde postiže lep gol sa nekih 20 metara!

64. minut - Druga promena Lalatovića. Umesto Bojića u igir je Đurišić.

62.minut - Nikolić je odličnim driblingom obišao Gemovića koji ga ruši. To je drugi žuti karton i isključenje igraču gostiju. Vojvodina sa igračem mdanje poslednjih pola sata.

60. minut - Drinčić je pokušao direktno sa nekih 30 metara, ali je lopta otišla daleko od gola.

49. minut - Prva promena kod gostiju, Andrić ulazi u igri, a teren napušta Devetak.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Foto: Starsportphoto

45. minut - Kraj prvog poluvremena. Golom Bena Zvezda vodi 1:0.

43. minut - Ben je probao sa nekih 20 metara, ali je to bilo slabo za Rockova koji hvata loptu.

40. minut - Malo je opao ritam u poslednjih 10 minuta, crveno-beli i dalje kontrolišu utakmicu.

30. minut - Željko Gavrić je šutirao i pogodio stativu! Raspoložen za igru mladi fudbaler Zvezde.

25. minut - Vatromet na severnoj tribini, ali sudija Piper ne prekida meč.

Foto: Starsportphoto

22. minut - Pavkov je imao zicer za 2:0! Izbio je sam napadač Zvezde na golmana Rockova, ali mu je čuver mreže Novosađana odbranio šut.

18. minut - GOOOOL! BEN! Loša reakcija Saničanina nakon centarušta Gavrića. Lopta se odbila pravo na nogu Benu koji je iz prve poslao loptu u mrežu!

10.  minut - Đuričin ponovo u prilici, ovog puta preko gola.

2. minut - Prva šansa na meču za goste. Devetak je odlično probio i pokušao da uposli Đuričina koji je promašio loptu i propustio priliku da dovede Vojvodinu do prednosti.

18.05 - Utakmica je upravo počela!

17.55 - Negde oko 15.000 navijača prisutno je na Marakani, očekuje se da ih bude još više. Očigledno da je upalila akcija crveno-belih da se u što većem broju dočeka novi trener.

17.46 - Na klupi za rezerve igrače kod domaćih su: Popović, Pankov, Babić, Vulić, Ivanić, Garsija, Vukanović, dok Lalatović na raspolaganju ima sledećih šest igrača: N.Simić, Đurišić, Čović, Zukić, Andrić, Mladenović, Bralić. 

17.42 - Tokom prvog dela sezone Crvena zvezda je došla do pobede u Novom Sadu posle neizvesne utakmice, a sjajan gol postigao je Mateo Garsija koji je tako doneo tri boda crveno-belima.

17.35 - Dejan Stanković odlučio je da usled problema sa povredama napadača u prvu postavu uvrsti Milana Pavkova, dok su mladi Veljko Nikolić, Njegoš Petrović i Željko Gavrić sada već postavi standardni prvotimci.

17.30 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 22. kola LingLong Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Beograda.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
svedok

pre 4 godine

Dejan mora sa ovom bojicom da upari Vukanovica i dobije na brzini i probojnosti. Boacea i Pavkova prodati prvom prilikom. U Evropi se igra brzo i mi moramo tako igrati. Srpska liga je preslaba i nije merilo dostignutog kvaliteta.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija