• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

15:55

ZVEZDA BEZ ŠAKOTE NA FENER! Igramo sa ekipom koja je favorit za trofej!

Crvena zvezda

ZVEZDA BEZ ŠAKOTE NA FENER! Igramo sa ekipom koja je favorit za trofej!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da trenutna pozicija Fenerbahčea (sreda, 18.45) na tabeli Evrolige nije realna i da njegov tim očekuje težak duel 27. kola, protiv jednog od favorita za trofej

Kao i na prošlom meču protiv Baskonije, Šakota neće biti sa ekipom u Istanbulu zbog zdravstvenih problema, pa će tim ponovo voditi Andrija Gavrilović.

(VIDEO) ŠAKOTU MENJA MLAĐI STRUČNJAK? Trener Zvezde poručio: Biću najsrećniji ako se to desi!

CRVENO-BELI OSLABLJENI U VITORIJI U 26. KOLU EVROLIGE! Zvezda bez Šakote, Dobrića i Dženkinsa gostuje Baskoniji



- Igramo sa ekipama koje žele visok plasman i te utakmice sigurno neće biti lake. Ne bih ulazio u to zašto je Fenerbahče ušao u seriju koja ih trenutno odvaja od visokog plasmana. Gledao sam ih na svim utakmicama ove godine, tehnički imaju sve. Igramo sa ekipom koja možda po plasmanu ne opravdava tu ulogu, ali za mene je Fenerbahče od početka jedan od favorita za trofej - rekao je Šakota za klupski sajt.

Zbog povreda u Istanbul nisu otputovali Ognjen Dobrić i Čarls Dženkins, a košarkas crveno-belih Vladimir Štimac, koji je sezonu počeo u dresu Fenerbahčea, smatra da je turski tim favorit.

ZVEZDA BEZ TRENERA! Šakota ne ide sa crveno-belima u Španiju!

TRENERU ZVEZDE SVE PREKIPELO! Nemamo dobro suđenje! Zvao sam i žalio se, ali....



- Mislim da trenutno stanje na tabeli nije njihovo pravo lice, ali vraćaju se i uključili su se u borbu za plej-of. Ne možeš da ideš na takvu ekipu i takvog trenera, a da misliš da neceš biti maksimalno skautiran, to je jedna prava ‘mašinerija. Definitivno su favoriti protiv nas. Raspored nam nikako ne ide na ruku. Već treću ili četvrtu nedelju imamo pet utakmica u 10 dana, ali ne smemo poraze da pripisujemo umoru, da se žalimo, već treba da se ‘skupimo’ kao ekipa i da ‘kopamo’ dalje. Naravno da želimo da pobedimo svaku utakmicu, tako idemo i u Istanbul - rekao je Štimac.

Meč između košarkaša Fenerbahčea i Crvene zvezde igra se sutra od 18.45 sati.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija