• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2020

09:05

GLAVOBOLJA ZA DEKIJA! Evo koliko će Boaći biti van terena!

Crvena zvezda

GLAVOBOLJA ZA DEKIJA! Evo koliko će Boaći biti van terena!

Podeli vest

Povreda koju je zaradio na večitom derbiju nije naivna... Fudbalera Crvene zvezde Ričmonda Boaćija očekuje nešto duža pauza

Tako javlja Sportski žurnal koji navodi da je magnetna rezonanca pokazala da napadač iz Gane najpre mora da pauzira 15-ak dana, a onda da krene sa laganim treninzima.

To znači da će Zvezda bez Boaćija biti na mečevima sa Mačvom, Napretkom, Radom i Radnikom.

Boaći će morati da otkaže i poziv selektora nacionalnog tima Gane. Posle dve godine našao se na spisku, ali neće moći da pomogne.

Boaći je i pre derbija imao problem sa zadnjom ložom, a na utakmici sa Partizanom pogoršao je stanje.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zato7

pre 4 godine

Jos jednom se dokazuje....da igrac vredi onoliko KAKVE REZULTATE ima a ne koliko je placen ili koliko ga "mocart" ili neko slicni vrednuje....Znaci dzaba sto ZNAS...kad NE MOZES to da pokazes jer nisi SPREMAN...razlog i nije toliko bitan za moj komentar.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija