• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

07:15

PAMTIĆE SRBIJU PO LEPOM, ALI SE POŽALIO SUNARODNICIMA! Zvezdin vezista poručio: Na Marakani više ne računaju na mene!

Crvena zvezda

PAMTIĆE SRBIJU PO LEPOM, ALI SE POŽALIO SUNARODNICIMA! Zvezdin vezista poručio: Na Marakani više ne računaju na mene!

Podeli vest

Iako je još uvek zvanično fudbaler Crvene zvezde, Hose Kanjas se očigledno neće vraćati u Beograd nakon što se situacija sa koronavirusom normalizuje

Kanjasa je odmah po preuzimanju trenerske palice obrisao novi strateg Dejan Stanković. Bez mnogo pompe i žaljenja. Od januara Španac ne konkuriše za tim crveno-belih.

ZVEZDA MENJA TRANSFER POLITIKU! Nema više kupovine neproverenih stranaca!

- Moja situacija se promenila kada je došao novi trener Dejan Stanković. Nije računao na mene od početka i počeo sam da treniram individualno. Tražio sam od kluba 10 dana slobodno da dođem u Španiju i kada je trebalo da se vratim, proglašeno je vanredno stanje - kaže Kanjas u razgovoru za špansku "Marku".

Pre dva dana je u intervjuu za špansku agenciju EFE pričao o situaciji sa korona virusom u Srbiji, a nešto slično je ponovio i za Marku.

Foto: Starsportphoto

- Cela ova situacija je u Srbiju stigla kasno i čini mi se da ljudi još nisu svesni mera koje treba da preduzmu kako se virus ne bi širio dalje.

Umesto deset dana, u domovini će ostati duže.

- I dalje ima avionskih letova, ali morao bih u izolaciju 28 dana. Liga u Srbiji je prekinuta, Zvezda više nema treninge i tako sam dobio dozvolu da ostanem ovde do daljeg. Zahvalan sam klubu na tome. Pokušavam da imam neku dnevnu rutinu. Ustajem rano, živim zdravo, treniram dva sata dnevno...

Podsetio se i letošnjeg dolaska u Zvezdu.

- Istekao mi je ugovor u PAOK-u posle tri neverovatne godine. Osvojili smo prvenstvo i tri kupa u tom periodu. Bile su to najbolje godine moje karijere. Ali dolazak u Zvezdu mi je bio ekstra motiv. Crvena zvezda je istorijski klub, bivši evropski šampion, uvek se bori za torfeje, igra Ligu šampiona... Bilo je to idealno mesto za nastavak karijere. Smatram sebe srećnim čovekom što sam profesionalni fudbaler i što sam imao priliku da igram u klubovima u kojima sam igrao. Ali igranje u Ligi šampiona je za mene bilo ostvarenje sna.

Foto: Starsportphoto

Iako ima ugovor na još godinu i po dana, ne razmišlja o ostanku u Zvezdi.

- Sada je došao momenat da razmišljam o daljim planovima u karijeri. Nadam se da će za sledeću sezonu da mi iskoči nešto što će me privući.

Zvezdu će ipak pamtiti po lepom.

- Ponosan sam što sam prvi Španac koji je zaigrao i dao gol u klubu kakav je Crvene zvezde. Na dobrom smo putu da osvojimo titulu i drago mi je što sam dao doprinos.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija