• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

16:32

OD ZVEZDAŠA SRBIJI - 6 RESPIRATORA! Deki pokrenuo akciju, uključili se sadašnji, ali i bivši fudbaleri Zvezde!

Crvena zvezda

OD ZVEZDAŠA SRBIJI - 6 RESPIRATORA! Deki pokrenuo akciju, uključili se sadašnji, ali i bivši fudbaleri Zvezde!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odlučili su da slede primer svog trenera Dejana Stankovića pa su samoinicijativno prikupili novac za kupovino respiratora, a nakon što se još jedan bivši fudbaler uključio u akciju prikupljena su sredva za još jedan, tako da je od crveno-belih Srbija dobila četiri respiratora u samo nekoliko dana

 

Stanković je prvobitno donirao tri respiratora, a onda je usledila još jedna donacija trenera crveno-belih koji je "dodao" još dva aparata preko potrebna za lečenje obolelih.

Primer šefa stručnog štaba sledili su igrači Crvene zvezde. Klub je na zvaničnom Fejsbuk profilu objavio da su prvotimci srpskog šampiona obezbedili sredstva za kupovinu respiratora i medicinskih testova.

ZVEZDA I PARTIZAN ĆE OSETITI POSLEDICE KAO NIKADA DO SADA! Zvezdan Terzić očekuje veliki finansijski krah!

Čim je virus korona počeo da pritiska Srbiju igrači Crvene zvezde su došli na ideju da skupe novac i uplate donaciju. Želeli su da “pokriju” kupovinu dva respiratora, ali su posle brojnih saveta odlučili da prikupljena sredstva doniraju u kupovinu jednog, ali funkcionalnieg respiratora.

Foto: Starsportphoto©

Reč je o respiratoru na koji mogu da se istovremeno prikače tri osobe, a ta donacija  je vredna 40.000 evra.

Pored toga igrače Crvene zvezde kontaktirao je bivši napadač kluba Aleksandar Pešić i izrazio želju da donira sredstva za kupovinu još jednog respiratora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
iskren

pre 4 godine

Što čeka Čoravi i Tezga ,tolike pare polapali i sad se zavukli ko miševi .Nigde ih nema osim što Čoravi daje evro i ABA a do juče ni je mogao ni da razmišlja o AB-I

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija