• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2020

10:48

ZVEZDI PROPALA DVA TRANSEFRA! Prokleta korona, posao bio na vidiku!

Crvena zvezda

ZVEZDI PROPALA DVA TRANSEFRA! Prokleta korona, posao bio na vidiku!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, poručio je da klubu predstoje ozbiljne mere, kako bi sistem mogao da nastavi da funkcionišeusled pandemije korona virusa

KLub će kako je najavio morati da smanjuje plate igračima za 50 odsto uz najavu da neće biti pregovora već samo opcija "uzmi ili ostavi".

AUUU, ZVEZDA SMANJUJE PLATE 50 ODSTO! Terzić oštro poručio: Nema pregovora – uzmi ili ostavi!

NAJNOVIJA INFORMACIJA! Terzić OTKRIO IGRAČIMA tačan datum nastavka Superlige!

 

Terzić je otkrio i da su Zvezdi zbog korona virusa propala dva transfera.

- Imali smo na vidiku transfere Miloša Degeneka i jednog od špiceva, Milana Pavkova ili Ričmonda Boaćija, ali zbog korona virusa sve je propalo. Od tih para smo mislili da isfinansiramo prolećni deo sezone. Nije to paušalna procena, nego iskustvo iz prošlih godina. Ostvarivali smo ozbiljne prihode iz Azije. Najozbiljnije prihode imamo od transfera igrača, a sada je pitanje šta će biti na leto. Najveći klubove će smanjivati budžete, a to znači da će na evropskom nivou biti mnogo manji fond za transfere nego do sada. I sve to će se kao domino efekat preliti na klubove kao što su Zvezda, Partizan ili bivši šampion Slovačke Žilinu koja je proglasila bankrot - kazao je za sajt kluba Terzić.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija