• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2020

10:12

SKINUT VELIKI TERET! Zvezda konačno uspela da se otarasi NAJVEĆEG PROMAŠAJA!

Crvena zvezda

SKINUT VELIKI TERET! Zvezda konačno uspela da se otarasi NAJVEĆEG PROMAŠAJA!

Podeli vest

Dobra vest za navijače Crvene zvezde... Veliki promašaj crveno-belih Radživ van la Para rastao se sa klubom

Dve strane postigle su pismeni sporazum o raskidu saradnje i Holanđanin će biti isplaćen od 1. septembra do kraja marta ove godine, kada je i zvanično postao slobodan prenosi "Kurir".

Holanđanin je došao je pred kraj prelaznog roka, dobio je šansu, ali ništa nije pokazao! Igrao je i u Ligi šampiona ali jednostavno nije uspeo da se nametne.

Stigao je iz Hadersfilda, dobi je veliku platu, a navijači smatraju da je jedan od najvećih promašaja crveno-belih u poslednjih nekoliko sezona. 

Novi trener Dejan Stanković uklonio je Van la Paru sa priprema jer nije bio zadovoljan njegovim zalaganjem i odnosom prema treningu.

Sada je slobodan i ostaje da se vidi u kom pravcu će se razvijati njegova karijera...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija