• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2020

12:30

VELIKE REČI DEJANA STANKOVIĆA! Zvezdin "Mister" čestitao Vaskrs i obradovao "delije!

Crvena zvezda

VELIKE REČI DEJANA STANKOVIĆA! Zvezdin "Mister" čestitao Vaskrs i obradovao "delije!

Podeli vest

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković čestitao je svim ljudima pravoslavne veroispovesti najveći hrišćanski praznik praznik Vaskrs uz najlepše želje

Gostujući na televiziji Zvezda TV govorio je o dosadašnjem radu u toku Vanrednog stanja izazvanim pandemijom korona virusa, planovima za nastavak Superlige, ambicijama, humanosti igrača, životnim vrednostima...

OVO SAMO SRBIJA IMA, NOLE JE NAJVEĆI! Kapa dole ljudino, pomaže najugroženijim Amerikancima!

- Neko sam ko može da se adaptira na bilo koju situaciju, a tako je i sada. Volim da ispoštujem ono što mi se kaže. Pre svega, povučen dešavanjima u Italiji koja i dan danas traju. Unapred sam znao neke stvari oko ovoga. Srbija se fenomenalno bori sa svim ovim, a mi moramo da izdržimo i slušamo nadležne šta nam kažu još par nedelja bi izbegli sve posledice. Nažalost, pogodilo nas je sve što je i ceo svet, niko nije očekivao da će sve biti ovoliko jako. Međutim, mi smo takođe jaki, nećemo odustati i idemo dalje – naglasio je Stanković.

- Počeli smo lepo i dobro da radimo. Sigurno da se to nije moglo videti na samom startu, ali smo polako hvatali zalet, kako fizički tako i taktički. Iz utakmice u utakmicu smo napredovali i onda je došlo do zaustavljanja svega. Gledamo da se organizujemo i adaptiramo kako znamo i umemo. Nije lako, ali pre svega nam je zdravlje svih nas, cele Srbije i, naravno, igrača Crvene zvezde je na prvom mestu. Ja sam, sa mojim stručnim štabom, u svakodnevnom kontaktu sa svim igračima. S vremena na vreme napravimo video poziv na jednoj aplikaciji, tu se lepo ispričamo i ispozdravljamo, naravno i našalimo. Tada mi igrači prenesu utiske kako se fizički osećaju, ali i mentalno. Biti zatvoren kao lav u kavezu je jako teško. Igrači su navikli na svakodnevne treninge, na adrenalin utakmica, biti u ovakvom karantinu im verovatno teško pada. Međutim ponavaljam, to tako mora i tako će biti. Dobijaju programe od stručnog štaba, to su stvarno dobri momci i veliki profesionalci koji ispoštuju plan. Putem video poziva možemo da posmatramo rad igrača, čisto ako postoje neki problemi i nejasnoće, da probamo da otklonimo te sitne probleme bilo da je to Borjan, Gavrić ili Vukanović. Nešto dobro u ovome što nam se desilo jeste upravo to što možemo da provedemo vreme sa familijom, da se zbližimo i da shvatimo da je to, u principu, najvažnija stvar u životu. To nam upravo pokazuje ova cela situacija - rekao je Stanković.

PRVA GODIŠNJICA BEZ KOBIJA! Vanesa Brajant poslala poruku koja slama i najtvrđa srca!

Zvezda je sigurno uspeva da svojim navijačima ulepša dane tako što na klupskoj televiziji svakoga dana emituje neke od najčuvenijih utakmica i prelepih golova, a trener crveno-belih je izdvojio i omiljenu.

- Kada god uspem da se uključim na Zvezda TV obavezno to gledam. Pogledao sam jedno četiri, pet utakmica. Gledamo sam pre neki dan meč protiv Liverpula. To je zaista nestvarno. Jedna istorijska utakmica. Težimo da uradimo isto, ako možemo da ponovimo sličan uspeh. Dobio sam najavu za utakmicu sa Kajzerslauternom, pogledao sam to, vidi se da je stara i po snimku. To je prekretnica moje karijere. Jedan veliki „step ap“, prelepo sećanje. Posle toga sam gledao moj poslednji derbi koji smo dobili 4:0. Lepa sećanja, prođe tako pozitivna jeza jer i tada vidiš koliki je Zvezda klub. Koliko je stvarno - iznad svega Zvezda! Nema dalje. Vidim da je na programu i derbi kada smo na stadionu „JNA“ pobedili 1:2, kada sam imao sreće i dao pobedonosni gol, i sa igračem manje. To je početak te '98 godine kada se u mom životu izdešavalo mnogo toga za tih četiri, pet 5 meseci. Dao sam gol na derbiju, upoznao sam sadašnju suprugu Anu to veče, pa polako su se stvari završavale oko prelaska u Lacio, pa je usledilo Svetsko prvenstvo. Tako da sve u svemu jedno lepo sećanje.

Foto: printscreen

Stanković je imao i poruku za sve zvezdaše na najveći hrišćanski praznik.

- Želeo bih svima da čestitam Uskrs, da budu živi i zdravi, da vole svoje familije i ko navija za Crvenu zvezda da bude svim srcem uz nas. Želeo bih da im poručim da nas čekaju. Kada nam to vreme dozvoli, nadam se da ćemo igrati i pred publikom što pre – podvukao je šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija