• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2020

10:21

INSAJDER IZ ITALIJE BACIO "BOMBU"! Zvezda želi da vrati Radonjića?

Crvena zvezda

INSAJDER IZ ITALIJE BACIO "BOMBU"! Zvezda želi da vrati Radonjića?

Podeli vest

Košarkaška sezona još nije završena, pitanje je šta će biti u ABA i Evroligi, a dok se čeka rasplet stigla je i jedna "bomba" iz Italije

Italijanski insajder Luka Dalesandro tvrdi da Crvena zvezda u svoje redove želi da vrati trenera Dejana Radonjića! 

Iskusni stručnjak je slobodan posle rastanka sa Bajernom, a u nekoliko navrata je istakao da je prirodno da se jednog dana vrati na klupu Zvezde.

Italijan je pre nekoliko dana javio da Partizan želi da vrati Milana Mačvana, kao i da su crno-beli zainteresovani za  Džejmsa Tompsona.

Na klupi Zvezde je trenutno Dragan Šakota, a koliko je realan povratak Radonjića pokazaće vreme. Mnogo toga zavisiće i od takmičenja koje će igrati naredne sezone.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija