• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2020

07:15

ZVEZDA OSTALA BEZ 4.000.000 EVRA! Crveno-belima se nije dopao ovakav scenario!

Crvena zvezda

ZVEZDA OSTALA BEZ 4.000.000 EVRA! Crveno-belima se nije dopao ovakav scenario!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda taman se ponadao da će ozbiljno zaraditi bez da se mnogo pomuči, ali od toga (bar za sada) neće biti ništa

Naime, Crvena zvezda je prodajom Uroša Račića Valensiji u ugovor ubacila klauzulu po kojoj joj pripada čak 20 procenata od naredne prodaje mladog veziste.

NAVIJAČIMA NIŠTA NIJE JASNO! Žander i dalje u Srbiji, trenira u Zvezdinoj OPREMI!

Španci su mogli da ga prodaju za 20.000.000 evra koliko je nudio portugalski Famalikao, ali su takvu mogućnost odbili pa je Zvezda ostala bez čak 4.000.000 evra koja bi joj u teškim trenucima nakon koronavirusa došla kao preporučena.

Foto: Starsportphoto©

– Famalikao je želeo da u dogovor ubaci i opciju po kojoj bi Račića mogao da otkupi za 20 miliona evra, ali je Valensija to odbila. Uprava Valensije zna da ima igrača sa velikom budućnošću - rekao je menadžer Uroša Račića Igor Gluščević.

Međutim. šansa da on napusti Valensiju još uvek postoji, a ako je suditi po odbijenoj ponudi, Valensija se nada da bi mogla da izvuče više novca, što onda znači i veći deo kolača za crveno-bele. 

Vezistu navodno žele Porto, Sporting, Benfika, kao i mnogi klubovi iz Engleske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija