• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2020

12:47 >> 12:44

(VIDEO) ZVEZDA SPREMNA ZA NASTAVAK SUPERLIGE! Crveno-beli razbili Grafičar, Stanković video štopera za budućnost!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA SPREMNA ZA NASTAVAK SUPERLIGE! Crveno-beli razbili Grafičar, Stanković video štopera za budućnost!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Grafičara sa 4:0 u generalnoj probi pred nastavak Superlige Srbije. Nakon prvih 45 minuta bez pogodaka, crveno-beli su razbili rivala

 

Uželeli su se fudbaleri Crvene zvezde "Marakane", a i navijači da ponovo vide svoje ljubimce na najvećem srpskom stadionu. Videlo se koliko je izabranicima Dejana Stankovića falila "kuća" pa je ekipa Grafičara na kraju ispraćena sa četiri pogotka u mreži Miloša Čupića.

POZNATI TERMINI MEČEVA SUPERLIGE! Zvezda u neobičnom terminu overava titulu!

Daleko od toga da filijala crveno-belih nije imala šta da pokaže. Posle prvih 45 minuta nije bilo golova što dovoljno govori o odličnom bedemu Grafičara koji ni šampion Srbije nije uspevao da tako lako probije. Za to je zaslužan mladi Strahinja Eraković koji je zasigurno budućnost Zvezde, a tu mu je pomagao odlični Stojić.

Foto: Starsportphoto

Domaći fudbaleri nisu uspevali da valjano priprete u prvom poluvremenu, ali je početak drugog dela doneo "vatromet" golova. Prvo je Vukanović iskoristio neopreznost gostujuće odbrane i "načeo" Čupića da bi u kratkim intervalima Zvezda do vrha napunila mrežu Grafosa.

Svega osam minuta trebalo je prvo Milunoviću, pa Boaćiju i na kraju Gajiću da dovrše posao. Odlični Željko Gavrić ubeležio je dva asistencije, a druga je bila posebno lepa kada je posle solo prodora zalomio Milovanovića i uposlio usamljenog nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

Foto: Starsportphoto

Ako je suditi po ovom meču, crveno-belima je očigledno nedostajao takmičarski fudbal, a priliku da to dokažu i u zvaničnim utakmicama imaće narednog petka kada na Banjici protiv Rada igraju za overu 31. titule.

CRVENA ZVEZDA - GRAFIČAR 4:0 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić

Vukanović u 50. minutu, Milunović u 78. minutu, Boaći u 80. minutu, Gajić u 86. minutu za Zvezdu

CRVENA ZVEZDA: Borjan (od 46. Popović), Gobeljić (od 63. Gajić), Pankov (od 46. Degenek), Babić (od 46. Milunović), Rodić (od 63. Konatar) , Petrović (od 63. Sanogo), Nikolić (od 58. Jovančić), Ivanić (od 63. Gavrić), Ben (od 63. Gavrić), Vukanović (od 63. Boaći), Pavkov (od 46. Tomane).

GRAFIČAR: Čupić, Dabić, Eraković (od 58. Mrkela), Stojić, Nikolić, Odada (od 87. Lučić), Fićović, Marong (od 58. Pobulić), Stanojev (od 71. Mladenović), Cvetković (od 71. Pantović), Krstović.

KRAJ!

86. minut - GOOOOL! Sjajan prodor Gavrića i pas za Gajića kome nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu za 4:0!

84. minut - Jovančić pronalazi prostor i šutira, ali još jednom odlična odbrana Čupića.

80. minut - GOOOOL! Samo što su poveli 2:0, stiže i treći pogodak za Zvezdu. Boaći je sačekao centaršut Gajiča i matirao nemoćnog Čupića.

78. minut - GOOOOL! Gavrić je centrirao iz kornera, a Milunović odično glavom pogađa mrežu Grafičara.

71. minut - Kakav šut Boaćija, ali se od svega zatresla prečka.

65. minut - Boaći je probao, ali daleko preko gola ide njegov šut.

63. minut - Promenio je Stanković sada sve igrača koji su započeli meč, van igre idu Gobeljić, Rodić, Petrović, Ivanić, Ben i Vukanović, a na terenu su Konatar, Sanogo, Gavrić, Boaći, Garsija i Gajić.

60. minut - Ponovo Ben u prilici, ovog puta je poslao loptu pored gola.

Foto: Starsportphoto

58. minut - Kakav šut Bena, ali sjajna odbrana Čupića. Nikolić ide van terena, a u igri je Jovančić. Promene i kod Grafičara, umesto Erakovića i Maronga na terenu Pobulić i Mrkela.

54. minut - Ivanić je probao sa nekih 10 metara, ali je prebacio ceo gol.

50. minut - GOOOOL! Vukanović pogađa nakon greške odbrane Grafičara!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Promenio je štoperski tandem Stanković pa su sada na terenu Milunović i Degenek umesto Babića i Pankova. Takođe, Pavkova menja Tomane, a Borjana menja Popović.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

Foto: Starsportphoto

44. minut - Pavkov preti, ali lopta ide preko gola.

42. minut - Opasan udarac Njegoša Petrovića sa nekih 30 metara, ali uspeva Čupić da sačuva gol.

35. minut - Period igre bez pravih prilika, odlično se drže igrači Grafičara.

17. minut - Najbolja prilika za crveno-bele. Ben je šutirao, ali pored desne stative.

Foto: Starsportphoto

12. minut - Zvezda agresivnija, ali još uvek bez šuta ka protivničkom golu.

1. minut - Prva prilika za Grafičar, Jug Stanojev je pretio, ali brani Milan Borjan.

11.05 - Utakmica je upravo počela!

10.55 - Biće zanimljivo videti doskorašnjeg igrača Zvezde, Nikolu Krstovića u dresu Grafičara, a u prvoj postavi su i potencijalni fudbaleri crveno-belih Eraković, Odada, Maron, Stanojev...

10.52 - Na klupi za rezerve ostali su: Popović, Katić, Gajić, Degenek, Garsija, Boaći, Tomane, Milunović, Gavrić, Jovančić, Konatar, Sanogo.

Što se tiče Grafičara, tu su: Savić, Mladenović, Prijović, Santrač, Mrkela, Pantović, Lučić, Milovanović, Pobulić, Džugurdić, Đurić.

10.51 - Dejan Stanković je odlučio da malo promaša karte pa će meč početi sa dva napadača, Vukanovićem i Pavkovom.

10.49 - Marakana je spremna za prvi meč posle skoro dva i po meseca!

 

 

10.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prijateljskom meču između Crvene zvezde i Grafičara. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa Marakane.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joko

pre 3 godine

Graficar parira ali u prijateljskoj..... videcemo od sl sezone kad krenu da igraju sklanjalice starijem bratu... bruka za srpski fudbal da zvanicne filijale klubova ulaze u istu ligu...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija