• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2020

22:43

(FOTO/VIDEO) BEOGRAD OBOJEN U CRVENO I BELO! Navijači Zvezde slavili na ulicama glavnog grada!

Crvena zvezda

(FOTO/VIDEO) BEOGRAD OBOJEN U CRVENO I BELO! Navijači Zvezde slavili na ulicama glavnog grada!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde slavili su na ulicama Beograda 31. titulu njihovog voljenog kluba

Nekoliko stotina navijača Zvezde ispratilo je Zvezdine fudbalere, koji su klupskim autobusom sa Banjice krenuli na stadion "Rajko Mitić".

(VIDEO) ŠAMPIONSKI PLES ZVEZDE NA BANJICI! Crveno-beli "PETARDOM" overili 31. titulu!

Navijači su uz pesmu palili pirotehniku i mahali zastavama.


Fudbaleri Zvezde su titulu počeli da slave pred praznim tribinama na Banjici, pošto publici nije bilo dozvoljeno prisustvo, a potom i u autobusu, gde je navijanje predvodio zamenik kapitena Marko Gobeljić.
Slavlje sa navijačima potom se nastavilo ispred svlačionica stadiona u Ljutice Bogdana.

Zvezda je pobedila Rad sa 5:0 u 27. kolu srpskog prvenstva, kojim je Super liga nastavljena nakon duže pauze zbog koronavirusa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Orcus

pre 3 godine

Jel' to omiljeni klub našeg doživotnog predsednika? Jel' možda Zvezda osvojila titulu kao Obilić 1998-e , dok ga je vodio Arkan (serem mu se u panaiju , i popišam na grob) ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija