• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2020

16:06

OVO SU NAVIJAČI JEDVA ČEKALI! Stanković progovorio o POJAČANJIMA, Spiridonoviću, Tediću...

Crvena zvezda

OVO SU NAVIJAČI JEDVA ČEKALI! Stanković progovorio o POJAČANJIMA, Spiridonoviću, Tediću...

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtfinalu Kupa Srbije u utorak (17.00) igra sa Inđijom, a trener Dejan Stanković pričao je o prelaznom roku

Imaće Dejan Stanković vremena da još jednom skautira Mihaila Banjca, momka koji bi trebalo da pojača crveno-bele.

- Dok traje takmičenje, nemam razloga da gledam druge igrače. Koncentrisan sam na ekipu. Nadam se da ćemo 24. juna početi da pričamo o drugim igračima. Za sada imam odlične igrače, velike profesionalce. Neću da pričam o drugima - kazao je Stanković. 

"DELIJE", ZVEZDA ZAVRŠILA PRVO POJAČANJE! Stiže NAPADAČ za 300.000 evra, a zna se i KOLIKO ĆE ZARAĐIVATI!

PONOSAN SAM NA TEBE, BRATE! Dekiju stigla VELIKA ČESTITKA iz Intera!

 

Pored Banjca pominje se da je srpski šampion blizu angažmana Tedića i Spiridonovića.

- Ne, nijedan posao nije završen. Da se radi skauting da – kao i u svim klubovima na svetu. Do 24. juna sam fokusiran na moje momke. Zadovoljan sam kako rade i funkcionišu. Meni je svaki dan posvećen napretku. Za sada sam zadovoljan kako sve to funkcioniše. Korona nas je malo ukočila u napredovanju i rastu, ali dobro smo se vratili. Držali smo visok nivo svih 90 minuta. Ostali smo na nogama. Zadovoljan sam kako stoje stvari. Kada se sezona završi sešću sa ljudima iz kluba da vidim šta nam sve treba. Oni imaju iskustva, tri puta su bili tu kada se igrala Evropa.

Foto: Starsportphoto

 

Mirko Ivanić je uz Vukanovića bio je najbolji akter meča na Banjici protiv Rada.

- Rad je isplativ. Može da bude krize, ali ako radiš poštenom sve ti se vraća. Mirko je dobar dasa, pretalentovan igrač. Trebalo je raditi na njegovoj glavi, da se oslobodi i radi. On to ume.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija