• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2020

08:40

BRUTALNO PRIZNANJE MRKELE O PROMAŠAJIMA! Pogrešili smo sa strancima!

Crvena zvezda

BRUTALNO PRIZNANJE MRKELE O PROMAŠAJIMA! Pogrešili smo sa strancima!

Podeli vest

Pobedom nad Radom (5:0) Crvena zvezda je overila titulu, treću u nizu, a nadaju se crveno-beli da će i Kup završiti na "Marakani"

Crvena zvezda je dva puta uzastopno igrala i Ligu šampiona, dočekala i proleće u Evropi. Već su na Marakani krenulo pripreme za prelazni rok, Mitar Mrkela priznaje da je ranijih godina bilo grešaka.

RAZOČARAO DELIJE! Mrkela o potencijalnim pojačanjima: Nije REALNO!

JEDVA GA OTERALI SA "MARAKANE"! Zvezdin najveći promašaj pred povratkom u Englesku!

 

Crvena zvezda je napravila rezultat, a Mrkela priznaje da je klub napravio grešku angažovanjem prevelikog broja stranih igrača: Van La Para, Žandera, Kanjas,Garsija...

Doveli smo igrače koji mogu da nam donesu rezultat. Sa tog aspekta smo odlično odradili prelazni rok. Doveli smo igrače koji su doneli Ligu šampiona i titulu. Neki igrači nisu ostavili utisak kakav smo očekivali. Nije lako doći u Zvezdu sa svim zahtevima. Od nekih se previše tražilo, potom su upali u krizu. Napravili smo grešku sa velikim brojem stranaca. Imali smo ih osam, a samo su četvorica mogla na teren. Nisu mogli da podižu formu kroz kontinuitet igara - kazao je za TV Arena Mitar Mrkela.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

TREBA MALO I STRPLJENJA.DA NAM NE BI BILO KAO SA BARKOSOM !!! VAN LA PARA I GARSIJA IMAJU ŠLIFA DA BUDU VRHUNSKI.TRBALO IM JE OTVORITI PROSTOR ZA IGRU I MALI SAČEKATI.NISU NI PRIPREME PROŠLI,A NE PUSTITI ,BEZ DINARA, ČOVEKA KOJEG STE PLATILI 1,5 MILIONA !!!SLIČNO VREDI I ZA ŽANBERA,A NE ZBOG JEDNE GREŠKE ELIMINISATI ČOVEKA,BEZ VEZE.IVANOVIĆ JE IMAO 10 PUTA VIŠE ŠANSE A NIJE POKAZAO NIŠTA !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija