• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

20:54 >> 20:57

(VIDEO) PREOKRET ZVEZDE ZA NOVI TRIJUMF! Crveno-belo DETE pokazalo RASKOŠNI talenat ove večeri na Marakani!

Crvena zvezda

(VIDEO) PREOKRET ZVEZDE ZA NOVI TRIJUMF! Crveno-belo DETE pokazalo RASKOŠNI talenat ove večeri na Marakani!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom terenu u okviru 28. kola Superlige Srbije ekipu Radnika iz Surdulice sa 4:1

Poveo je Radnik sredinom prvog dela, međutim, Zvezda je uspela da uzvrati i već u prvom poluvremenu dođe do preokreta! Pankov i Babić su ili strelci, a u nastavku igre debitant Andrija Radulović je sa penal rešio pitanje poberdnika! Tačku na trijumf crveno-belih uoči derbija u sredu postavio je Veljko Simić u nadoknadi vremena.

(VIDEO) IZNENAĐENJE U SUBOTICI PRED DERBI! Spartak posle preokreta slavio protiv Partizana, crno-belima ugroženo drugo mesto!

Crvena zvezda - Radnik 4:1

(Pankov 30, Babić 38, Radulović 84, Simić 90) - Makarić 24)

Sudija: Jovan Šegrt  Stadion: Rajko Mitić

Crvena zvezda: M. Borjan - M. Gajić, S. Babić, R. Pankov, M. Konatar (Degenek 46) - B. Jovičić, V. Nikolić (Vulić 46), M. Garsija (Radulović 46), Ž. Gavrić (Simić 74) - R. Boaći (Pavkov 60), Tomane.

Radnik: Kostić - Stevanović, Stanković, Makarić, Danoski (Mićić 72), Stamenković (Georgiev 74), Pejčić, Dimitrić
(Kojić 66), Kričak, Stojanović i Mitošević

90. minut - 4:1 za Zvezdu! Simić pogađa, a Šegrt svira kraj meča!

88. minut - Zvezda na korak od nove pobede...

84. minut - Penal za Zvezdu koji je izborio Veljko Simić, a u gol ga pretvorio debitant Radulović (17)! 

79. minut - Pokušaj Simića, ali Kostić istrčava na vreme i lovi udarac Zvezdinog rezerviste! 

77. minut - Sam finiš duela na "Marakani". Zvezda i dalje vodi sa 2:1.

70. minut - Slobodan udarac za Zvezdu na samoj ivici kaznenoig prostora Radnika, ali Gavrić loše šutira!

65. minut - Zvezda je uspostavila odličnu pas igru, a najigilniji u napadu je Željko Gavrić! Ponovo je pokušao iz daljine, ali je izblokiran!

54. minut - Pokušaj Boaćija iz okreta, ali sigurna intervencija golmana Kostića! Nedugo zatim novi šut Radulovića, ali Kostić ponovo na mestu!

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

50. minut - Zvezda ima veliku terensku inicijativu... Oseća se treći gol u vazduh!

46. minut - Debitant u crveno-belom dresu, talentovani Andrija Radulović dobio je šansu u nastavku meča umesto Garsije i odmah opasno pripretio golu gostiju! Šutirao je zamalo pored stative!

POLUVREME!

38. minut - Preokret na "Marakani"! Ponovo posle kornera i centaršuta Gavrića, ovoga puta je Babić bio najviši u skoku i pogodio za 2:1!

 

 

30. minut - Nije dugo trajala prednost gostiju! Gavrić je uputio centaršut iz kornera, a Pankov glavom pocepao mrežu Radnika za 1:1!

 

 

24. minut - Radnik vodi sa 1:0! Makarić je strelac!

17. minut - Sumnjiva situacija u kaznenom prostoru Zvezde! Gajić je naleteo na igrača Radnika i udario ga po nozi! Sudija Šegrt je bio na nekoliko metara od mesta događaja ali je samo odmahnuo rukom!

14. minut - Novi udarac Gavrića, ali ponovo neprecizno. Ostaje 0:0!

9. minut - Zatim je i Gavrić imao solidnu priliku na asitenciju Garsije, međutim, usledio je traljav udarac Gavrića.

5. minut - Prva šansa na meču viđena je nakon ubacivanja Garsije, ali Boaći nije uspeo da pronađe put do mreže gostiju.

4. minut - Već na startu duela defanzivac crveno-belih Srđan Babić zadobio je neugodan udarac, nakon čega je morao van kako bi mu se ukazala pomoć. Na svu sreću Babić je prošao bez teže povrede i vratio se na teren.

 

18.45 - Dobrodošli na lajv prenos duela 28. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice na stadionu "Rajko Mitić". Trener crveno-belih Dejan Stanković promešao je karte za ovajn duel kako bi odmorio svoje glavne adute pred polufinalni okršaj sa Partizanom (sreda 20)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija