• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2020

09:28

PREPORODIO GA JE! Ivanić otkrio šta mu je Stanković rekao!

Crvena zvezda

PREPORODIO GA JE! Ivanić otkrio šta mu je Stanković rekao!

Podeli vest

Mirko Ivanić igra sjajno! Zvezdin vezista konačno je pokazao deo mogućnosti, a za to je zaslužan trener Dejan Stanković

 

- Prvog dana povratka na teren posle virusa korona Mister mi je rekao šta bih mogao da popravim. Osećam veliku podršku, a ja sam promenio odnos prema treningu. I u toj kombinaciji sve dolazi na svoje. Nagrađen sam za prethodni period. Ne bih da veličam šta sam uradio, niti sebe, ali ne mogu da kažem da mi ne znači što sam počeo da igram bolje. Put je jasan, moram da nastavim, kao i cela ekipa - poručio je u razgovoru za Žurnal Mirko Ivanić.

Zvezdu očekuje derbi u Kupu.

- Na našem stadionu smo tada razočarali. Hoćemo da se iskupimo za to. Svaki derbi je poseban, ovaj je sigurno važniji od prethodnog u prvenstvu. Igra se 90 minuta za finale, želimo da budemo u završnici.

Crvena zvezda čeka trijumf u Humskoj od 2016. godine.

- Neće imati njihovo domaćinstvo preveliki značaj. Na stadionu će biti dosta naših navijača. Ulog je veliki i naš cilj se ne menja. Hoćemo duplu krunu. To je cilj svaki put kada počinjemo sezonu. Sa prethodnim trenerom nismo uspeli da osvojimo Kup, ali smo imali druge uspehe. Stanković je uneo nove stvari, ima ogromnu želju i motiviše nas. I sami smo motivisani, jer znamo koliko sve ovo znači klubu- zaključio je Ivanić.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija