• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

12:16

STANKOVIĆU POTREBNO 2.000.000 EVRA! Trener Zvezde napravio spisak, NJIH ŽELI U EKIPI!

Crvena zvezda

STANKOVIĆU POTREBNO 2.000.000 EVRA! Trener Zvezde napravio spisak, NJIH ŽELI U EKIPI!

Podeli vest

Trener Dejan Stanković, ali i svi u Crvenoj zvezdi svesni su da su ekipi za narednu sezonu potrebna pojačanja, posebno nakon šamara od Partizana u polufinalu Kupa Srbije (1:0)

Dejan Stanković je još pre polufinala Kupa Srbije sa Partizanom dao spisak upravi kluba sa četiri ili pet imena koje želi da vidi u klubu, a čije bi ukupno obeštećenje iznosilo između oko 2.000.000 evra, prenosi Mozzartsport.

Mnogo manje s obzirom na to da su crveno-beli prošlog leta u strance investirali blizu 7.000.000. Radi se na angažovanju Srđana Spiridonovića. Zvezdin najjači adut je to što što krilni fudbaler ima ogromnu želju da obuče crveno-beli dres i tako ispuni Stankovićevu želju da ga vidi u timu za narednu sezonu.

PALA JE ODLUKA, ON PRVI NAPUŠTA MARAKANU! Zvezda se nadala MILIONIMA, a sada...

SAD KREĆE POHOD NA LIGU ŠAMPIONA! Poznati potencijalni rivali srpskog šampiona!

 

 

Ozbiljno osveženje za sam špic napada mogao bi da predstavlja napadač Famalikaa Anderson Oliveira Silva, koji je velika želja crveno-belih. U opticaju je i angažovanje supertalentovanog napadača Mančester sitija Slobodana Tedića, mada je njegov dolazak u ovom trenutku najneizvesniji, jer Zvezda nema finansijski interes u tom poslu.

 

Iako je delovalo da od tog posla nema ništa, Crvena zvezda još uvek u svojim redovima želi da vidi štopera Arisa Lindzija Rouza. Grčki klub je prvobitno tražio 1.000.000 evra, crveno-beli od samog starta nisu želeli da daju više od 600.000, pa ostaje da se vidi da li će solunski klub ovoga puta biti spreman da popusti. Na Rouzovom angažovanju je takođe od samog starta insistirao upravo Stanković, kome je iskusni Francuz više nego interesantan igrač.

Jedan od igrača čiji bi dolazak trebalo da bude ozvaničen ovog leta je i talentovani vezista Inđije Mihailo Banjac. Pominje se dolazak i Aleksandra Kataija, koji je slobodan u izboru nove sredine nakon rastanka sa Los Anđeles Galaksijem. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dušan

pre 3 godine

Da nisu možda zainteresovani i za Sadika? Ma možete kupovati do mile volje, ali nas ne možete pobediti. Prvaci ste zahvaljujući isključivo sklanjalici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija