• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2020

18:10

(FOTO) REAL VEĆ SLAVI TITULU, IAKO JE NIJE OBEZBEDIO! Madriđani pustili u prodaju šampionske dresove!

Crvena zvezda

(FOTO) REAL VEĆ SLAVI TITULU, IAKO JE NIJE OBEZBEDIO! Madriđani pustili u prodaju šampionske dresove!

Podeli vest

Fudbalski klub Real Madrid već je pustio u prodaju šampionske majice, iako nije zvanično osvojio titulu u Španiji

Iako nisu završili kompletan posao, jer matematički nije osigrano da će pehar završiti u vitrinama na "Bernabeuu", Madriđani su već pustili u prodaju šampionske dresove.

PARTIZAN TUŽI ZVEZDU SUDU U LOZANI! Vuletić traži da se crveno-belima poništi titula!

Oni su se, verovatno greškom administratora, pre vremena mogli videti na sajtu kluba i društvenim mrežama.

Radi se o specijalno dizajniranom modelu dresa, koji na leđima simbolično ima odštampan broj 34, dok umesto imena stoji šampioni. Ova objava verovatno je trabala da sačeka da se čuje poslednji sudijski zvižduk na večerašnjem meču, ali se je očigledno neko napravio greškom, a objavljena je i cena ovog dresa, koja će iznositi 110 evra.

Danima unazad fanovi Barselone negodovali su zbog loše igre njihovih tima, ali još više zbog kako navode skandaloznog suđenja i brojim penalima dosuđenih u korist Reala, a ova objava samo je dodatno podgrejala njihovo nezadovoljstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija