• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2020

15:26

VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU! Stanković ne može da računa na najboljeg!

Crvena zvezda

VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU! Stanković ne može da računa na najboljeg!

Podeli vest

Crvena zvezda otvara novu sezonu 1. avgusta, na "Marakani" protiv Novog Pazara

Crveno-beli posle priprema na Divčibarama sele se u sportski centar FS Srbije u Staroj Pazovi, gde bruze formu za start Superlige.

(FOTO) LUCIDNI VEZISTA STIGAO! Stanković trlja ruke!

STANKOVIĆU STIGLO POJAČANJE! Ozbiljno preti golmanima, gledaćemo "teror"!

 

Pored problema sa napadačima, Dejan Stanković ima još jedan problem. Kako prenosi Maxbet sport El Fardu Ben jeje već nekoliko dana na bolovanju. On je preskočio dva testa, pošto ima problem sa povredom mišića.

Krilni igrač je posle jednog treninga na Divčibarama, osetio bol i za izlečenje je potrebno, prema nekim procenama, sedam do deset dana. U četvrtak ima kontrolno snimanje, a procene su da Dejan Stanković neće moći na njega da računa na startu sezone. Uloge na boku protiv Metalca su imali Srđan Spiridonović i Aleksandar Katai.

Van stroja su još: Željko Gavrić, Ričmond Boaći i Milan Pavkov. Visoki napadač trenira, ali zbog povrede lica u poslednjem kolu prošle sezone protiv Proletera i operacije mora da se čuva duel igre. Očekuje se da zaigra 25. jula, kada je planiran treći test ili generalnoj probi tri dana kasnije, kada na stadionu “Rajko Mitić” gostuje Borac iz Banja Luke.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija