• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2020

22:40

UOČI POČETKA SUPERLIGE SRBIJE! Gajić pun optimizma!

Crvena zvezda

UOČI POČETKA SUPERLIGE SRBIJE! Gajić pun optimizma!

Podeli vest

Desni bek Crvene zvezde Milan Gajić sumirao je utiske sa, do sada, odrađenih letnjih priprema. Crveno-bela "dvojka" ne krije da je zadovoljan urađenim, kao i da je siguran da će rezultat doći

Gajić je otkrio i šta ekipu očekuje u naredna dva dana, a ne krije da je atmosfera u timu Dejana Stankovića fenomenalna.

BEZ PREMCA I U PREMIJER LIGI! Mitrović je najbolji strelac na OSTRVU!

- Generalno sam zadovoljan urađenim do sad. Idemo u pravom smeru. Iz utakmice u utakmicu težimo da se što bolje pripremimo, kao i da fizički rastemo kao ekipa. Mislim da se to i videlo na utakmici protiv Napretka. Trener Stanković je ponovo podelio minutažu, u oba poluvremena smo pokazali organizovanu igru sa dosta dobrih prilika i na kraju ostvarili pobedu, što je manje bitno u ovom trenutku, ali svakako da prija – počeo je Gajić.

Foto: Starsportphoto

Osvrnuo se i na utakmicu sa Napretkom.

- Prikazali smo dobru igru, rezultat je u ovom trenutku u drugom planu. Najbitnije je da svako pruži svoj maksimum, a rezultat će onda sigurno dolaziti. Drago mi je i zbog Spiridonovića koji je postigao svoj prvenac i želim mu još mnogo golova u crveno-belom dresu. Takođe, na Kataija ne treba trošiti reči, fenomenalan igrač i sigurno je da nam mnogo znači što su nas pojačali na samom početku priprema.

Foto: Starsportphoto

- Najbitnije je da se pre svega dobro oporavimo, pripreme su bile izuzetno naporne, ostalo je još dva dana da zatvorimo ciklus. Očekuje nas i poslednja pripremna utakmica, veoma je bitno da upišemo još jednu pobedu i u dobrom raspoloženju dočekamo početak priprema. Za sedam dana nas očekuje prva takmičarska utakmica, cilj nam je da već na premijeri pokažemo da se izuzetno dobro radilo na pripremama i upišemo pobedu protiv Novog Pazara. Atmosfera u ekipi je zaista fenomenalna. Držimo se zajedno i organizujemo druženja koja nam dodatno pomaže u izgradnji timskog duha koji nas je krasio prethodnih godina – podvukao je desni bek Crvene zvezde, Milan Gajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija