• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2020

14:08

KO JE BIO MAJKL ODŽO? Džin velikog srca, obožavao Srbiju, za Informer pevao "Izađi mala"!

Crvena zvezda

KO JE BIO MAJKL ODŽO? Džin velikog srca, obožavao Srbiju, za Informer pevao "Izađi mala"!

Podeli vest

Šok, tuga neverica... Vest da je košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo preminuo od posledica srčanog udara skamenila je Srbiju. Snažnog centra svi će pamtiti kao odličnog čoveka

Majkl Odžo je ostavio trag u Zvezdi! Možda nije bio toliko na parketu koliko je za kratko vreme postao ljubimac navijača. Uvek nasmejan, dobro raspoložen i spreman da se našali.

Odžo je nastupao za koledž Florida stejt, 2017. je stigao u FMP nakon što nije bio izabran na NBA draftu, a godinu dana kasnije se preselio na Mali Kalemegdan.

Vest da je preminuo šokirala je "delije"... Odžo nikada nije krio koliko voli Srbiju, i koliko uživa u našoj zemlji.

Dok sam igrao za FMP, živeo sam u Železniku i tamo mi je bilo super. Kad sam prešao u Zvezdu, preselio sam se na Zvezdaru, jer mi je bilo daleko da iz Železnika idem na treninge u "Pionir". U Beogradu se osećam veoma prijatno, svi su me lepo primili. Nikad nisam doživeo ni najmanju neprijatnost. Ljudi me vole i ja volim njih. Sviđa mi se i srpska hrana, a jedino što mi se ne dopada jeste zima. Bilo je mnogo hladno, ali sad dolazi lepše vreme - rekao je Odžo za Informer prilikom posete našoj redakciji.

I pre Srbije znao je neke naše reči.

Na koledžu sam imao prijatelja iz Srbije koji mi je objasnio ponešto pre nego što sam došao ovde. Naučio me je i kako da kažem ono osnovno - "ćao", "dobar dan", "dobro veče"... Sad znam više reči, ali mi je veoma teško da sastavljam rečenice na srpskom, gramatika mi ne ide baš najbolje. Ali potrudiću se da naučim, gledam na to kao na izazov.

Za kraj ispao je veliki car, otpevao je "Izađi mala" pesmu koju su navijači Crvene zvezde posvetili igračima Budućnosti.

Majkl, počivaj u miru!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija