• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

18:10

ZVEZDA ĆE NAVIJATI ZA HRVATE! Zašto je šampionu Srbije bitno da Dinamo pobedi večeras?

Crvena zvezda

ZVEZDA ĆE NAVIJATI ZA HRVATE! Zašto je šampionu Srbije bitno da Dinamo pobedi večeras?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ostavrili su plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali će večeras pomno pratiti situacija na ostalim mečevima

 

Ekipa Dejana Stankovića nekako je prebrodila drugu prepreku na putu do Lige šampiona, a potencijalne rivale saznaće večeras negde oko 23.00 kada bude završen i poslednji kvalifikacioni meč.

(VIDEO) BIO JE MILJENIK "DELIJA", GLUMIO GOLMANA ZVEZDE, PA OTIŠAO U DINAMO IZ ZAGREBA! Gde je sada "najniži štoper" kog je Marakana videla?

Jasno je da će crveno-beli biti povlašćeni, ali je situacija oko potencijalnih rivala pomalo zamršena jer se neće znati tačan spisak rivala sve dok Seltik i Ferencvaroš završe svoj meč koji je poslednji na programu ove srede.

Foto: Starsportphoto

Ukoliko favoriti pobede, potencijalni rivali će biti pobednici sledećih parova:

Karabah/Šerif 

Legija/Omonija

Suduva/Makabi Tel Aviv

Celje/Molde

Dinamo Brest/Sarajevo

Međutim, ovaj spisak će važiti samo u situaciji ako Dinamo eliminiše Kluž, Seltik pobedi Ferencvaroš, Jang Bojs izbaci Klaksvik, a Ludogorec na svom terenu trijumfuje nad Midtjilandom.

Svaka eliminacija nekog od gore pomenutih favorita značila bi i pomerenje na spisku povlašćenih odnosno nepovlašćenih ekipa. U tom slučaju među nosioce bi se prvi pomerio Karabah, a ekipa koja izbaci Dinamo, Seltik, Ludogorec ili Jang Bojs bi automatski postala potencijalni rival.

Dakle, ako se vodimo svim mogućim iznenađenjima, trenutno je jedini siguran potencijalni protivnik Zvezde pobednik duela Dinamo Brest/Sarajevo. 

Oko 23.00 ćemo vas obavestiti o tačnim imenima rivala, zato budite sa nama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija