• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2020

14:10

PORUKA IZ ZVEZDE PRED ČUKU! Nikolić: Fokus mora biti maksimalan!

Crvena zvezda

PORUKA IZ ZVEZDE PRED ČUKU! Nikolić: Fokus mora biti maksimalan!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je da crveno-bele očekuje važan susret sa Čukaričkim u 7. kolu Superlige

Meč na Banovom brdu u petak biće provera za ekipu Dejana Stankovića pred susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kiparske Omonije.

- Očekuje nas duel protiv odlične, mlade ekipe Čukaričkog koja je do sada pokazala da može mnogo. Verujem da ćemo uspešno obaviti zadatak u petak i tako napraviti dobru uvertiru pred meč sa Omonijom koji je veoma važan za nas. Moramo biti maksimalno fokusirani na Banovom brdu i rezultat sigurno neće izostati - rekao je Nikolić.

(VIDEO) BIO JE MILJENIK "DELIJA", GLUMIO GOLMANA ZVEZDE, PA OTIŠAO U DINAMO IZ ZAGREBA! Gde je sada "najniži štoper" kog je Marakana videla?

Vezista Zvezde prisetio se i meča iz prošle sezone kada je upravo na Banovom brdu postigao svoj prvenac u crveno-delo dresu.

- Svaki dečak koji stigne do prvog tima Crvene zvezde želi da postigne pogodak. To je za mene bio najlepši momenat do sada, mnogo sam želeo taj pogodak i on se eto upravo desio protiv Čukaričkog. Mnogo emocija je usledilo posle tog gola i veoma sam srećan što nisam stao, već sam još više radio i nadograđivao svoju igru. Ne bih imao ništa protiv da tako bude i ovog petka i da se ponovi meč iz februaran - rekao je Nikolić.

NIŠTA OD DOLASKA U ZVEZDU! Napadač "odjavio" crveno-bele, čeka ponude iz Francuske i Holandije!


Nikolić je ove sezone postigao dva pogotka, protiv Radničkog i Mačve, a upisao je i jednu asistenciju protiv TSC-a.

- Golovi i asistencije, a pre svega dobre partije podižu samopouzdanje svakog igrača. Tako je i kod mene. Drago mi je što mogu da pomognem ekipi, mislim da radim dobre stvari na terenu. Međutim, mi smo tim i samo tako možemo praviti rezultate. Trener Dejan Stanković nam stalno govori da ostanemo kolektiv jer jedni drugima možemo najviše pomoći. Raduju me dobre igre i ubedljive pobede, a priliku da to nastavimo imamo u petak, zato bih poručio svim zvezdašima da budu uz televizore, a mi ćemo se potruditi da im donesemo radost, naročito sada kada ne mogu na stadione - zaključio je Nikolić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija