• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

18.09.2020

16:05

OGLASIO SE POSLE ŽREBA! Stanković: Ako odigramo kako znamo...

Crvena zvezda

OGLASIO SE POSLE ŽREBA! Stanković: Ako odigramo kako znamo...

Podeli vest

Ko god da prođe u meču Ararat - Celje je neugodan rival. Čim su došli do ovde, znači da poseduju kvalitet, a na nama će biti da prepoznamo koje su im slabe tačke i da probamo da iskoristimo to", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković

On je za zvanični sajt kluba komentarisao žreb za plej-of Lige Evrope i konstatovao da njegov tim sreća nije pogledala, jer će ponovo gostovati.

- Gostujemo treći put zaredom, što je prednost za rivala. Mnogo bi nam lakše bilo da igramo na našem stadionu, međutim, moramo da prihvatimo realnost i da zanemarimo sve negativne faktore, te da se fokusiramo na nas - rekao je Stanković.

Zvezda će do utakmice sa pobednikom meča Ararat - Celje odmeriti snage sa Voždovcem i lučanskom Mladosti u Superligi.

- Ima još dve nedelje do utakmice, do tada imamo nekoliko izazova u prvenstvu i polako, idemo korak po korak. Trudim se uvek da razmišljam o mojoj ekipi, o onome šta mi treba da uradimo da bismo pobedili. Ako budemo odigrali onako kako znamo i umemo, verujem da ćemo ostvariti uspeh i plasman u Ligu Evrope - poručio je Stanković.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 3 godine

O cemu ti pricas gde ste to odigral kako vi znate,nikada gora igra od vas.Pusti konacno zvezdinu decu da igraju i ginu,a ne tog Italiana koji daje svake godine po jedan gol.

ivan

pre 3 godine

Nemoj da odigrate kako vi znate i umete kao Boga te molim. Vidimo šta vi znate i umete

Trener u pokusaju

pre 3 godine

Borjana skloni,kiksara veća,sreća ga pratila dosta.Popović je bolji.Degenek,Kanga klupa.Jovančic na tribinama.Vrati bre Pavkova jedini pravi centarfor.Izgubis li ,ostavka ,jer 13 ide Derbi.Kosan ili Lalat bi Omoniju prosisali.A da,Vukanovic?Sve samo ne centarfir,koliko ti prico Kosan pred derbi i ti neslusas i izgubis.Garsiju u prvoj postavi Gavric.Gobeljica poslati u Veliki Šiljegovac to mu je realnost.

Srbijanac

pre 3 godine

Bolje da su igrala Zvezdine deca pruzili bi ako ne drugo dostojan otpor Zvezda ima prejak tim u odnosu na prosli a izgubili od prosečan tim... Za koj djavo je dosao Spiridonovic ako nije bio u protok? Zato je Ben igrao u napad u nase prvenstvo a u bitnu utakmicu ne.. a daje golove?! Stanković je ljudina ali previse zelen da bi sad vodio Zvezdu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija