• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2020

00:09

GRME SA MARAKANE NAKON PENALA ZA PARTIZAN! Novo saopštenje crveno-belih!

Crvena zvezda

GRME SA MARAKANE NAKON PENALA ZA PARTIZAN! Novo saopštenje crveno-belih!

Podeli vest

Nakon burne u utakmice u Užicu između Zlatibora i Partizana i spornih detalja oglasila se Crvena zvezda

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

(VIDEO) PUCALO NA SVE STRANE! Festival GOLČINA na Marakani i konačno PAVKOV za ubedljiv trijumf Zvezde!

- Blamaža za blamažom. Tako izgleda suđenje u Superligi i rad sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. A predsednik FSS Slaviša Kokeza i dalje ćuti i ne reaguje. S vremena na vreme pošalje po nekog svog podređenog da se oglasi ili nekoga opravda, i tu se sve završava.

Fudbalski klub Crvena zvezda je na početku ove sezone uputio javno pismo FSS u kome je zahtevala promene u sudijskoj organizaciji. Promene u svakom aspektu rada sudijske komisije i skidanje sa liste sudije Danila Grujića posle naručenog penala u Kruševcu. Strpljivo smo čekali i posle serije sve gorih odluka (Novi Pazar, Vojvodina, Rad...) vrhunac bruke smo videli večeras u Užicu. Sudija Široki je dosudio jedanesterac Partizanu po principu “gužva je, niko neće videti da nije penal”. Ali svi su videli njegovu nameru i zadatak. Zato sada javno tražimo smenu predsednika sudijske komisije FSS Milana Karadžića! Tražimo i da sudije Grujić i Široki budu skinute sa liste sudija. Ovo nisu sudijski previdi, ovo su izvršenja naručenih zadataka. Znamo dobro da je ovo uvod u već viđeni scenario. Nećemo da dočekamo derbi i novu krađu, jer tri puta smo već pokradeni i nećemo dozvoliti da se to i četvrti put desi!

RASPRODAJA NA MARAKANI! "Knindža" napušta Zvezdu, a sa njim odlazi i Dekijev mađioničar!?

Promene moraju da uslede posle ovakvih blamiranja! Očigledno je da problematični potpredsednik FK Partizan svojim pisanjem po društvenim mrežama pokušava stvoriti utisak u javnosti da je njegov klub žrtva a sve sa ciljem daljeg otimanja bodova Napretku, Zlatiboru i drugim klubovima.

Nadamo se da se njihove otimačine nece završiti na novim izjavama potpredsednika FSS Marka Pantelića kako smo mu se smučili jer nećemo da ćutimo na ove bezskrupulozne krađe! Partizanu je već poklonjeno šest bodova ove sezone! Gospodo iz fudbalskog saveza dobro se zamislite. Poslednji put vas upozoravamo da ćemo se boriti svim sredstvima da zaštitimo Zvezdine interese i da nećemo dozvoliti scenario iz 2017- stoji u saopštenju crveno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 3 godine

Iako nisam ljubitelj saopstenja ovaj put moram da podrzim. Svi vide o cemu se radi i ko koristi ucene kao alat u ostvarivanju ciljeva

Srbijanac

pre 3 godine

Rat saopstenja mora da prestane! Neka se ugledaju malo na velike klubove gde retko koji klub komentarise sudjenje, svako gleda da vec u sledecoj utakmici pobedi.. Brukaju ovakvim potezom klub koji je nekadašnji prvak sveta, ovakvim potezom uprave padamo nisko jer i nama nekad sudije pomognu pa sta da rade ti mali klubovi? Sto se tada ne pobune protiv sudije, tad im dobro!

Sloba

pre 3 godine

Alo breeeee, pa ne znate ni penale da izvodite a kuka na Partizan....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija