• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2020

09:11

KAKVA ŠANSA ZA ZVEZDU! Crveno-beli navijaju protiv PAOK i Midtjilanda!

Crvena zvezda

KAKVA ŠANSA ZA ZVEZDU! Crveno-beli navijaju protiv PAOK i Midtjilanda!

Podeli vest

Ukoliko Crvena zvezda pobedi Ararat u Jermeniji sledećeg četvrtka (16.00) u plej-ofu za Ligu Evrope, prvak Srbije će žreb za grupnu fazu Lige Evrope dočekati u drugom šeširu

Naime, crveno-belima je u trećem i četvrtom kolu kvalifikacija bilo dovoljno da samo jedan od favorita, klubova sa boljim koeficijentom, ispadne i da je pogura u drugi šešir. To se i desilo, Rio Ave je u Istanbulu izbacio Bešiktaš.

Takođe, važno je napomenuti da treći šešir nije mnogo slabiji od drugog, mada i to može da se promeni nakon poslednje runde kvalifikacija.

Crveno-beli su trenutno u drugom šeširu zajedno sa Gentom (Belgija), PSV Ajndhovenom (Holandija), Volfzburgom (Nemačka), Seltikom (Škotska), Plzenjom (Češka), Dinamom iz Zagreba (Hrvatska), Spartom iz Praga (Češka), APOEL-om (Kipar), Ludogorecom (Bugarska), Jang Bojsom (Švajcarska) i Galatasarajem (Turska).

Foto: Starsportphoto

 

A, u trećem šeširu ostali su, kao potencijalni rivali srpskog prvaka: Malme (Švedska), Rapid (Austrija), Lester (Engleska), Karabag (Azerbejdžan), PAOK (Grčka), Standard (Belgija), Sosijedad (Španija), Milan (Italija), AZ Alkmar (Holandija), Fajnord (Holandija), Makabi Tel Aviv (Izrael) i Hofenhajm (Nemačka).

Naravno, ako svi i prođu do grupne faze takmičenja i ako u plej-ofu za Ligu šampiona ne bude više iznenađenja nego u plej-autu. Zvezdi recimo za žreb ne odgovara da PAOK i Midtjiland prođu u Ligu šampiona i tako gurnu Krasnodar i Slaviju Prag u Ligu Evrope, jer bi oni onda istisnuli crveno-bele opet u treći šešir.

Sastav šešira po trenutnoj projekciji izgleda ovako...

Prvi šešir: Arsenal (Engleska), Totenhem (Engleska), Roma (Italija), Napoli (Italija), Benfika (Portugalija), Bajer Leverkuzen (Nemačka), Bazel (Švajcarska), Viljareal (Španija), Sporting Lisabon (Portugalija), CSKA Moskva (Rusija), Braga (Portugalija)

Drugi šešir: Gent (Belgija), PSV Ajndhoven (Holandija), Volfzburg (Nemačka), Seltik (Škotska), Plzenj (Češka), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Slavija Prag (Češka), APOEL (Kipar), Ludogorec (Bugarska), Jang Bojs (Švajcarska), Galatasaraj (Turska)

Foto: Starsportphoto

 

Treći šešir: Malme (Švedska), Rapid (Austrija), Lester (Engleska), Karabag (Azerbejdžan), PAOK (Grčka), Standard (Belgija), Sosijedad (Španija), Milan (Italija), AZ Alkmar (Holandija), Fajnord (Holandija), Makabi Tel Aviv (Izrael) i Hofenhajm (Nemačka)

Četvrti šešir: Midtjiland (Danska), Kluž (Rumunija), Zorja Luganjska (Ukrajina), Nica (Francuska), Lil (Francuska), Ferencvaroš (Mađarska), Dandalk (Irska), Anteverpen (Belgija), Šarlroa (Belgija), Volfzberger (Austrija), Omonija (Kipar).

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija