• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2020

14:40

ZAGREVANJE ZA EVROPU! Zvezda se u Lučanima sprema za Ararat!

Crvena zvezda

ZAGREVANJE ZA EVROPU! Zvezda se u Lučanima sprema za Ararat!

Podeli vest

Cilj nam je da pobedimo i u Lučanima, poručuje Nenad Milijaš, pomoćni trener Crvene zvezde! Srpskog šampiona čeka gostovanje protiv Mladosti u 9. kolu Superlige (subota, 18.00, Arena sport 3), a nekadašnji kapiten crveno-belih kaže da će ekipa pokušati da nastavi sjajan niz, pošto su od starta sezone vezali osam pobeda

Na klupu domaćeg tima vratio se iskusni Nenad Milovanović, koji će zameniti Gorana Stanića.

- Očekuje nas teško gostovanje, jer je poznato da Mladost igra jako dobro kod kuće. Svesni smo da neće biti lako, ali znamo šta nam je cilj, a to su nova tri boda u prvenstvu. Neška svi cenimo, njegov tim će imati veliki motiv da se pokaže protiv Zvezde. Mi moramo ozbiljno da uđemo u meč, ali verujem da ćemo uspeti da ostvarimo i devetu pobedu u Superligi - jasan je Milijaš.

Foto: Starsportphoto

 



Već u četvrtak, 1. oktobra (16.00), Crvena zvezda će protiv Ararata u Jermeniji igrati plej-of za Ligu Evrope. To je za srpskog prvaka najvažnija utakmica u sezoni. Ipak, Milijaš naglašava da ekipa trenutno misli samo na Mladost.

Foto: Starsportphoto

 



- Spremamo se za duel sa Araratom sledeće nedelje i znamo da su užasno teške utakmice u domaćem prvenstvu pred evropska iskušenja. Trudimo se da ostanemo usredsređeni samo na gostovanje u Lučanima. Imamo mnogo kvalitetnih igrača koji zaslužuju šansu. Ima oscilacija, ali na terenu će biti oni koji su najspremniji u psihičkom i fizičkom smislu - zaključio je Milijaš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija