• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2020

11:57

(VIDEO/FOTO) DRAMA, UEFA ŠALJE ZVEZDU U RATNU ZONU! Panika, broje mrtve, ginu civili, vojska na svakom ćošku... Van svake pameti!

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) DRAMA, UEFA ŠALJE ZVEZDU U RATNU ZONU! Panika, broje mrtve, ginu civili, vojska na svakom ćošku... Van svake pameti!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Ararata meč plej-ofa Lige Evrope odigraće u Jerevanu (četvrtak, 16.00), uprkos ratnom stanju u Jermeniji

Jermenija je u nedelju proglasila ratno stanje, nakon što je eskalirao sukob sa Azerbejdžanom oko regije Nagorno-Karabah. Bilo pitanje da li će i gde biti odigran meč plej-ofa Lige Evrope između Ararata i Crvene zvezde.

Verovalo se da će zbog toga Evropska fudbalska unija odlučiti da Ararat ne može da bude domaćin Zvezdi u četvrtak (16.00, RTS 1, Arena sport 1), međutim, neće biti pomene provobitnog plana. Čeka se samo zvanična potvrda UEFA!

U Nagorno-Karabahu se nastavljaju borbe snaga Azerbejdžana i Jermenije. Povećava se i broj žrtava na obe strane. Portparolka jermenskog ministarstva odbrane Šušan Stepanjan objavila jeda su snage Nagorno-Karabaha oborile dva azerbejžanska helikoptera koristeći sistem "igla". Ona je objavila i snimke navodno oborenih letelica.

S druge strane, predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev rekao je da je od početka sukoba u regionu Nagarno-karabah poginulo 10 civila sa azerbejdžanske strane. Jermenija i Azerbejdžan se međusobno optužuju za gađanje civilnih objekata na garnci razdvajanja u Nagorno-Karabahu.

 

 

 

S druge strane, srpski golman Stefan Čupić, koji igra za Ararat, u izjavi za Informer istakao je da se u jermenskoj prestonici život odvija normalno.

- Najvažnije je da se utakmica odigra, pa gde god. Ali biće mi baš drago ako se stvarno bude igralo u Jerevanu. Nema razloga da momci iz Zvezde brinu, jer ovde se život odvija sasvim normalno. Recimo, išao sam danas na ručak u restoran, šetao kuče i radio uobičajene stvari - zaključio je Čupić za Informer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija