• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

20:15

OBRADOVIĆ JE PLATIO DA DOĐE U ZVEZDU! "Delije" mu ovo nikada neće zaboraviti!

Crvena zvezda

OBRADOVIĆ JE PLATIO DA DOĐE U ZVEZDU! "Delije" mu ovo nikada neće zaboraviti!

Podeli vest

Strateg Crvene zvezde Saša Obradović je pred početak nove sezone u Evroligi otkrio kako su tekli pregovori o njegovom dolasku na Mali Kalemegdan.

Nekadašnji plejmejker crveno-belih platio je kako bi imao šansu da u novoj sezoni vodi Zvezdu u Evroligi.

- Bio sam pod ugovornim obavezama sa Monakom kada se pojavila Zvezda kao opcija. Za mene nije bilo dileme šta je najbolje i za mene i za moju karijeru. Istakao sam nekoliko puta da to nije samo čist profesionalan odnos, ja imam i malo veću obavezu, neku vrstu zahvalnosti duguješ klubu koji ti je dao neki košarkaški život. Ova situacija cela koja je loša i za košarkaški svet može da utiče malo na raspoloženje svih, ali moje emocije prema mom voljenom klubu su ostale iste. Trebalo je da donesem odluku o raskidu ugovora i o plaćanju obeštećenja, a to sam sam uradio da bih došao ovde. Te neke stvari sigurno pokazuju i koliko sam bio motivisan da dođem - objasnio je za Sport Klub Obradović.

Foto: kkcrvenazvezda

 

 

Što se tiče ambicija u novog sezoni, kaže da mu je pre svega bitan odnos igrača, a da će sa njim doći i rezultati. 

- Nikada se ambicije nisu krile i uvek su se znale. Mi uvek želimo da budemo deo Evrolige. Zna se kako se do toga dolazi. U Evroligi mi se svake godine čini da je nekako jače takmičenje i neke prošlogodišnje ekipe koje su možda bile malo potčinjene, sada su bolje. Velike ekipe su ostale velike, sa najboljim i najvećim budžetima i najvećim igračkim imenima. Mi smo tu i uvek imamo način na koji ćemo da igramo i da pobeđujemo, kao i da gubimo. Uvek mora da postoji neki ponos što se toga tiče i da dostojno reprezentujemo klub za koji nastupamo - istako je trener crveno-belih.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

 

Crvena zvezda novu sezonu počinje u petak (19.45), duelom sa Fenerbahčeom u Evroligi, dok u ponedeljak igraju sa Cibonom u ABA ligi. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija