• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2020

17:20

SRPSKI REPREZENTATIVAC STIŽE NA MARAKANU! Evo šta je poručio!

Crvena zvezda

SRPSKI REPREZENTATIVAC STIŽE NA MARAKANU! Evo šta je poručio!

Podeli vest

Žreb za Ligu Evrope zakazao je dolazak Mijata Gaćinovića na Marakanu, pošto je Zvezda u izvukla Hofenhajm, Slovan i Gent.

Nije Crvena zvezda imala sreće sa ekipom iz trećeg šešira, ali sudbina je spoila sa Mijatom Gaćinovićem. Srpski internacionalac je ovog leta pojačao Hofenhajm, a sada mu se ukazala prilika da sa svojom ekipom gostuje u svojoj zemlji.

- Poklopilo se, imao sam osećaj da ćemo da dobijemo Zvezdu. Baš sam pričao sa kolegama iz ekipe, pred žreb, i to mi je bila želja. Drago mi je, naravno, što će to biti i prilika da se vratim u Srbiju, nadam se da ćemo zajedno da prođemo dalje - rekao je Gaćinović za Telegraf.
 

Foto: reuters

 

Srpski reprezentativac ističe kako je pratio sve utakmice Crvene zvezde.

- Gledao sam skoro sve utakmice, ali ovo juče protiv Ararata nisam jer sam imao obaveze. Ali ovde svi znaju o kakvom se klubu radi.

On je ovog leta pojačao Hofenhajm, a kako kaže to je bila prava odluka.

- Imaju visoke ciljeve i igraju atraktivan fudbal, siguran sam da nisam pogrešio. 

Situacija sa virusom trenutno nije poznata, ali Mijat Gaćinović se nada da će ih u Beogradu dočekati pun stadion. 

Foto: Printscreen You Tube

 

- Voleo bih da se u Beogradu igra pred punim stadionom, da svi u ekipi to vide, iako već znaju. I saigrači prate, već posle žreba su se raspitivali, a u Nemačkoj se prati fudbal i generalno se zna za veće klubove, Zvezdu, Partizan i Vojvodinu - zaključio je Gaćinović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija